|  | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Żyję! Kiedy fabuła? c: | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II nie rozumiem troche tego gadania, ze morgana zna taktyki mafii. Przeciez nowa ekipa na pewno dziala inaczej. Dwa zauwazcie ze ZNOWU zginela osoba z bylej mafi. Mam nosa | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Bjork, ale przyznasz, że nie każdy kto na Ciebie stawia musi być mafiozem xD Bo dostałaś 9 głosów jeśli dobrze policzyłem ;P Morgana i motyka byli w mafii. Może faktycznie eliminują tych którzy wiedzą jak to wygląda od wewnątrz :P Na razie zastanawiam sie nad Bjork. Mam nadzieję, że do jutra będziemy mieli jakiegoś pewniaka Don, masz nosa... Aż za dobrego xD | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Może widzieli w niej mocne ogniwo? | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II [*] dla Pinkiego. :) Dla mnie wydają się podejrzani Juhas, Lubie, Meryam. Czekam na Wasze teorie. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Jak dla mnie to mafia strzela sobie w kolano, eliminuje osoby które podejrzewałem. :P Więc siłą rzeczy pozbywa się naszych kandydatów na mafiosów i odsłania siebie. ;3 | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Kurczę. Björk mnie zawodzi. Morgana nam umarła, a ta widzi w jej śmierci tylko stratę sojuszniczki :/ | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Może wyeliminowali Morganę, bo przecież była sprytna? Dobrze radziła... I uważam, że nowa mafia, może brac przykład ze starej mafii, ale czy to prawda nie wiem sama. | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Alexandra Ja podejrzany? Uwierz mi że głos na mnie to głos zmarnowany. :) Może chcesz odwrócić uwagę od siebie i wyczyścić swoje imię wyciągając na forum innych? ;) | 
| 
 Odp: Forumowa Mafia II Wiecie, ja bym teraz trochę fabułowała. Suche posty są nudne :( | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:57. |