TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Czikita_kiti 15.09.2005 15:22

sobol

czy ktoś wie czy media markecie w gdansku jest juz nocne zycie? jak tak to za ile bo moze dzis bede miala.....
wie ktoś?
ba na www.mediamarkt.pl nie ma o tym wzmianki :O

vivien 15.09.2005 15:23

Baki już było napisane że w Marcu --'. I przeczytałam w KŚ Gry w wydaniu specjalnym o TS 2 : NŻ, że autorzy kolejnych dodatków obrali sobe za cel to, żeby dodatki wychodziły na rynek w czasie nie dłuższym niż pół roku czyli 6 miesięcy. Czikita z tego co wiem to chyba jeszcze nie ma :D

Mgiełka 15.09.2005 15:32

Sorki, że nie piszę na temat, ale chciałabym sie dowiedzieć czy jak wychodził dodatek TS Na Studiach, to było tez wydanie specjalne Komputer Świata Extra?

A ja NŻ będę miała nie prędzej niż za pół roku :( Na razie zbierwam na nowy komp i Studia.

No więc co z tą gazetą?

Rendy 15.09.2005 15:34

Cytat:

Napisał katherina
Sorki, że nie piszę na temat, ale chciałabym sie dowiedzieć czy jak wychodził dodatek TS Na Studiach, to było tez wydanie specjalne Komputer Świata EXtra?

A ja NŻ będę miała nie prędzej jak za pół roku :( Na razie zbierwam na nowy komp i Studia. No więc co z tą gazetą?

Tak chyba tak było raczej tak no było a i piszcie coś ciekawego OK :)

vivien 15.09.2005 15:36

Cytat:

Napisał katherina
Sorki, że nie piszę na temat, ale chciałabym sie dowiedzieć czy jak wychodził dodatek TS Na Studiach, to było tez wydanie specjalne Komputer Świata Extra?

A ja NŻ będę miała nie prędzej niż za pół roku :( Na razie zbierwam na nowy komp i Studia.

No więc co z tą gazetą?

Tak do Na studiach też było specjalne wydanie :D i do TS 2 normalnego też :D Posiadam wsztski 3 :)

Mgiełka 15.09.2005 15:41

Cytat:

Napisał Giggs
Tak do Na studiach też było specjalne wydanie :D i do TS 2 normalnego też :D Posiadam wsztski 3 :)

Kurczę no, ja mam do normalnego i Nocnego życia, a tamto przeoczyłam. W ogóle to nie wiedziałam, zę wyszedł nowy dodatek (NS) i przypadkiem znalazłam w necie. :D Ale teraz jak mam już zwykłe to sie mocno interesuje Simami.

A chyba wyśle do nich maila z prośbą czy nie moglibuy mi przesłać numeru o NS z archiwum.

Sorki, ze zaśmiecam ten temat. To już ostatni post w tym temacie nie na temat :D

marandile 15.09.2005 15:53

Cytat:

Napisał katherina

No więc co z tą gazetą?

Było specjelne wydanie Komputer Świat o TS2 NS, Nawet kupiłam, ale zgubiłam gdzieś.

marandile 15.09.2005 15:55

Cytat:

Napisał Czikita_kiti
czy ktoś wie czy media markecie w gdansku jest juz nocne zycie? jak tak to za ile bo moze dzis bede miala.....
wie ktoś?
ba na www.mediamarkt.pl nie ma o tym wzmianki :O

Ja mieszkam w Krakowie, i przyszla wczoraj o mnie reklama i było do kupienia NŻ. Ale nie wiem na 100% czy to jest wazne od wczoraj, czy od jutra. U mnie kosztuje 69 zł.

motley 15.09.2005 16:31

Cytat:

Napisał berata
Tak, pojawił się, ale to nie jest żaden błąd, tylko gra nas pyta, czy chcemy mieć widoczne w niej dodatki z neta, czy też nie chcemy. Za każdym razem jak się uruchamia grę jest takie pytanie i wprowadzane przez nas zmiany są widoczne dopiero przy następnym jej (gry) uruchomieniu. Czyli jeśli teraz włącze gre, zaznacze, że nie chce mieć dodatków, a ostatnio zaznaczałam, że chcę, to teraz jeszcze dodatki mieć będę, a kolejnym razem jak włączę simy już ich nie będzie. ;)

A działają u Ciebie makijaże, ubrania, fryzury? Mebelki z netu wyświetlają mi się ok, ale jak sim podchodzi do lustra żeby zmienic makijaż to tych netowych niestety nie widac.

Aweria 15.09.2005 16:31

Ja już kupiłam w środę wieczorem, ale wtedy tylko zainstalowałam i teraz idę grać :D .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:33.