![]() |
Odp: Masz pytanie? Zadaj je tu!
czemu niektóre simorośle na screenach są brązowe? Jak zrobić, żeby zielony sim-roślinka stał się brązowy?
|
Chyba jak mają za mało wody to usychają i zmieniają lekko kolor.
|
mam pytanie w tym dodatku dochodzi starch na wróble ale nigdzie go zlaźć nie mogę w jakiej kategorii mam go szukać chyba że jestem ślepa.
|
jest w ozdobach jeśli się nie mylę, w "różnych"
|
oki dzięki za pomoc. ;)
|
hej mam pytanie czy moge ustawic sobie pore roku w yhe sims2 cztery pory roku jeżeli moge to gdzie bo nie chce miec dłóżej zimy:)[/SIZE]
|
Na widoku otoczenia, w lewym górnym rogu masz różne ikonki. Tam klikasz ikonkę z liściem (albo coś podobnego) i wyskoczy ci okienko w którym możesz sobie zmienić pory roku wstępujące w miasteczku. Możesz też kupić urządzenie do zmieniania pogody za 7000 punktów aspiracji, możesz nim oczywiście zmieniać pogodę i pory roku. Dzięki temu ustrojstwu możesz także ustawić sobie tak, żeby np ; wiosna trwała o 5 dni dłużej albo nawet trwała wieczność.
|
Chodzi ci o to jak zmienić porę roku?Można za pomącą nagrody aspiracyjnej,przy okazji można zmienić pogodę.W otoczeniu w lewym górnym roku jest taki znaczek i tam klikasz i zmieniasz.Nie wiem czy oto ci chodziło.
|
Mam pytanko bo nigdy nie miałam CPR... W każdej parceli może być inna pora roku a jak wygląda wtedy otoczenie? :)
|
W otoczeniu jest taka pogoda, jak na ostatniej parceli, na której grałaś i zapisałaś grę.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:45. |