![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Tu byłby burdel, gdybyśmy nie wykonywali swoich obowiązków tak jak obecnie je wykonujemy :| (chociaż mam na uwadze to, że jednak nie jest nasza praca idealna)
Nie uważasz, że to dobrze, ze mamy tyle działów? "Dla każdego co dobrego" i o to chodzi. I porównując nasze forum do innych muszę powiedzieć, że jest BARDZO przejrzyste. Więc nie licz na zmiany pod tym względem. Cytat:
|
Cytat:
|
Chyba się źle zrozumieliśmy 8D Nie chodzi mi o to, że jest za dużo for, tylko aby je uporządkować. Bo może dla tutejszych userów to normalne - są tu długo, ok, przyzwyczaili się. Po prostu byście wprowadzili subfora - ale ok, macie lenia, spoko.
Wcale nie liczę na zmiany, bo to forum tak naprawdę mnie mało obchodzi ;>. Tylko taka mała propozycja - szkoda, że musicie zaraz jechać po każdych osobach. Cytat:
|
Nie jestem tu długo a odkąd tu jestem jest dla mnie przejrzyście, jestem dziwna? :<<<
|
Nie. Jest przejrzyście, ale nie dla wszystkich. Dajmy na ten przykład dział z Videostory - już tak ciężko wyznaczyć subfora Seriale, Teledyski i Pełnometrażowe?
|
Taaa, a w serialach 'komedie' , 'horrory' itp. ?:>
|
Skoro tak mało Cię ono obchodzi to po co w ogóle się wypowiadasz?
Myślałam, że dla takich osób to wszystko jedno jak jest... :| A może zamiast lenia brak czasu i uprawnień? Weź się zastanów co piszesz, bo jesteś tu krótko, a wypowiadasz się jak jakiś wielki znawca. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|