TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Liv 30.11.2009 14:03

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Tu byłby burdel, gdybyśmy nie wykonywali swoich obowiązków tak jak obecnie je wykonujemy :| (chociaż mam na uwadze to, że jednak nie jest nasza praca idealna)

Nie uważasz, że to dobrze, ze mamy tyle działów? "Dla każdego co dobrego" i o to chodzi.
I porównując nasze forum do innych muszę powiedzieć, że jest BARDZO przejrzyste.
Więc nie licz na zmiany pod tym względem.

Cytat:

Napisał Jinchüüriki
Mam pomysł na nowy konkurs. Konkurs Graficzny ! Zadaniem konkursu było by zrobienie np. sygnatury z obrazka wybranego przez prowadzącego, a potem (jak wszędzie) otworzenie tematu z pracami i potem z głowowaniem. A ranga dla wygranego to "Grafik x miesiąca". (na okres jednego roku)Zabawa mogłaby się odbywać co miesiąc. <3 Może być ?

Nie wiem czy zauważyłeś Jin, ale wszystkie konkursy (jak zresztą całe forum) związane są z Simsami. I tego się trzymajmy :)

Vanitas 30.11.2009 15:00

Cytat:

Napisał Liv
Nie wiem czy zauważyłeś Jin, ale wszystkie konkursy (jak zresztą całe forum) związane są z Simsami. I tego się trzymajmy

ale można zrobić simowego ava - będzie związane z forum :)

Mold 30.11.2009 18:13

Chyba się źle zrozumieliśmy 8D Nie chodzi mi o to, że jest za dużo for, tylko aby je uporządkować. Bo może dla tutejszych userów to normalne - są tu długo, ok, przyzwyczaili się. Po prostu byście wprowadzili subfora - ale ok, macie lenia, spoko.
Wcale nie liczę na zmiany, bo to forum tak naprawdę mnie mało obchodzi ;>. Tylko taka mała propozycja - szkoda, że musicie zaraz jechać po każdych osobach.

Cytat:

jezus, kolejny ideal z simy peel?
Ideal? Simy ,,peel" to żaden ideal ;p Tam też panuje niemały burdel, ale przynajmniej jest PRZEJRZYŚCIE. No ale cóż, róbcie co chcecie, bo to forum mnie gówno obchodzi że tak powiem. No cóż, jest wiele osób leniwych, a tutaj to prawdziwe centrum oO

ddo bwayo 30.11.2009 18:17

Nie jestem tu długo a odkąd tu jestem jest dla mnie przejrzyście, jestem dziwna? :<<<

Mold 30.11.2009 18:26

Nie. Jest przejrzyście, ale nie dla wszystkich. Dajmy na ten przykład dział z Videostory - już tak ciężko wyznaczyć subfora Seriale, Teledyski i Pełnometrażowe?

ddo bwayo 30.11.2009 18:28

Taaa, a w serialach 'komedie' , 'horrory' itp. ?:>

Liv 30.11.2009 18:30

Skoro tak mało Cię ono obchodzi to po co w ogóle się wypowiadasz?
Myślałam, że dla takich osób to wszystko jedno jak jest... :|

A może zamiast lenia brak czasu i uprawnień? Weź się zastanów co piszesz, bo jesteś tu krótko, a wypowiadasz się jak jakiś wielki znawca.

Mold 30.11.2009 18:34

Cytat:

A może zamiast lenia brak czasu i uprawnień? Weź się zastanów co piszesz, bo jesteś tu krótko, a wypowiadasz się jak jakiś wielki znawca.
Widocznie to ty tak to odbierasz. Brak czasu? No to przepraszam, gdzie administratorzy? I proszę Was, nie mówcie tutaj zaraz ,,nauka!" ,,praca!" czy różne inne duperele. Każdy zawsze znajdzie chwilę czasu, żeby ZAJĄĆ SIĘ STRONĄ. A jeżeli nie, to sorry, ale co z takiej osoby za admin? o_O

Cytat:

Taaa, a w serialach 'komedie' , 'horrory' itp. ?:>
Nie, bo wtedy cel będzie odwrotny do zamierzonego <3

Cytat:

bo jesteś tu krótko
Tylko konto mam tu krótko :3

Cytat:

a wypowiadasz się jak jakiś wielki znawca.
Wielki znawca? Sry, ale niby czego? Po prostu wyrażam swoje zdanie, o, przepraszam, to tego tutaj nie wolno?

ddo bwayo 30.11.2009 18:35

Cytat:

Napisał Mickey (Post 1162097)

Nie, bo wtedy cel będzie odwrotny do zamierzonego <3

Niby czemu?:>

Mold 30.11.2009 18:37

Cytat:

Niby czemu?:>
Idiotyczne pytanie oO Bo wtedy będzie tak dużo subfor, że jeszcze bardziej będzie się można pogubić.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:20.