![]() |
Odp: Masz pytanie ? Zadaj je tu !
REMUS
Cytat:
REMUS Cytat:
O.o Nie możesz użyć wyszukiwarki? Sorry za offtop ale taka jest prawda. |
czy da się jakoś odblokować te magiczne przedmioty bez ich tworzenia? inseminator mi nie działa w rio
|
Mam dosyć trudne pytanie ;) Nie wiem gdzie się mam się zwrócić. Mam dodatek OŻ i nie chce mi się zainstalować a wcześniej już miałam i chodziło :( Nie wiem co mam zrobić pomóżcie pliss. Może to ma jakieś znaczenie miałam dodatek Na Studniach i był jakiś zepsuty i to może przez to ?
|
Cytat:
|
Pirat czy orginał jeśli pirat sorki ale regulamin mówi NIE ROZMAWIAMY O PIRATACH.
Liv edit: Skoro jej wcześniej działał, nie może mieć pirata. Zamiast grozić regulaminem, lepiej zapoznaj się z czymś takim jak czytanie ze zrozumieniem =) Jeśli orgniał to może twój napęd nie ma dvd. Liv edit 2: a wiesz, że napęd CD zaczyna wariować jak wsadzisz do niego płytkę DVD? Dobra mam małe pytanie. Nauczyłe moich simów swatania par ale gdy miałem jakąś zdradę to tej opcji jak napraw związek nie ma czy to działa jak się jest małożeństwie?????? |
Nie, to nie działa w małżeństwie.
Musi to być sim z poza pary i o ile się nie mylę to także z poza rodziny. |
A mniej więcej tam gdzie schlebiaj ta opcja.
No dobra jakiś facet z kuchni zuzi zaczepiał moją simkę tzn filtrował i ta przedstawicielka od kuchni to widziała i jest zła. |
Dokładnie nie pamiętam, ale chyba jak się kliknie na sima który jest pokłócony z innym to na "stronie głównej" (klikniesz raz na sima i te główne opcje) jest ta opcja.
|
Cytat:
|
olakort, po włożeniu płyty do napędu poczekaj, aż instalator sam się załaduje i wyskoczy Ci okienko instalacyjne.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:36. |