![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Kiedy można uprawiać jogging??
|
Mam pytanie, czy można zrobić tak, żeby się tylko starzała aktywna rodzina, a nie cała okolica? Jeżeli nie za pomocą opcji to może jakiegoś kodu? Z góry dzięki ;)
I tak poza tym, czy u kogoś działają przyspieszenia czasu? |
magda_kaulitz - jogging to bieg z punktu A do punktu B możesz biegać kiedy chcesz.
Nindë - przyspieszenie działa tylko że jest "wolne". O ile się nie mylę to można wyłączyć Postęp historii wtedy sąsiedzi nie będą mogli brać ślubów, starzeć się, awansować itp. |
supertempo działa aż do odwołania, a aktualnej akcji tylko do końca jednej akcji :D
|
Cytat:
|
A ja mam pytanie:
Gram rodziną od ok. 30 simowych dni, nikt (poza 1 osoba) nie umiera, a tu dziś... Gram sobie w parku simem na gitarze (za napiwki, ofk :P), simka pisze powieść, a jej córka maluje. Nagle śmierć. Potem druga i trzecia. "Przypadek, zbieg okoliczności..." - myślę. Ale nie... czwarta, piąta, szósta, ..., dziesiąta! Z jakiego powodu jest ta MASOWA RZEŹ? :( |
Cytat:
|
A wie ktoś, czy dodatki ze store spowalniają grę, tak samo, jak zwykłe dodatki z neta np. do dwójki ?
|
Nie(znaczy...u mnie nie spowialniają :>) Dodatki ze store są robione przez EA więc muszą prawidlowo działć z grą
|
jak zrobić ten koncert?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:50. |