![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Od którego poziomu w Sim Fu jest czarny pas? Bo moje simki ćwiczą całe dnie i noce (na kodach ;p) I mają 7 lvl (Nie jestem pewna bo z pamięci pisze ://)
|
Czarny pas daje zdobycie 9 lub 10 poziomu. Dawno nie grałam więc nie pamiętam czy mistrzowskim był czarny.
edit: sprawdziłam i czarny pas jest od 9 poziomu. |
Czy ktoś może wie, w którym kraju i gdzie dokładnie znajdę grobowiec, w którym jest komnata ze znacznikiem "grobowiec wróżek"? Co to jest Klucz Uroku i co otwiera? Czy znajdę tam pieczęć z grobowca wróżek?
|
Jak zdobyć to coś do rozbijania głazów?
|
Może to nie jest odpowiedni temat, ale skoro jest zatytułowany pytania i odpowiedzi...
Mam pytanie, które mnie dopadło dziś, gdy wracałam do domu. A mianowicie: Czy mumia może jeździć na koniu? Bo jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić. |
@Yuka: dostaniesz bodajże po którejś misji w Chinach i będzie on w świątyni niebios na ścianie. Słyszałam, że niektórym ten topór znikał. Nie wiem, czy zostało to poprawione, bo nie mam WP, ale w takim przypadku zostaje buydebug.
|
Cytat:
No i dzieci rodzić nie może ale to oczywiste. |
mam problem. Czytałam już kilka pytań o to na forum, ale w większosci odpowiedzią było zainstalowania patcha albo granie inną rodzinką. U mnie to nie pomogło :(
Mianowicie, po wyjeździe na wakacje nie ma moich simów. Mogę wejść do otoczenia i wprowadzić nową rodzinkę, siedzieć na wakacjach ile wlezie (pasek wakacji się nie zapełnia), ale kiedy wrócę, sim jedzie do domku poprzedniktów (którzy zniknęli wcześniej) a sam robi się niewidzialny. Tzn można nim grać i w ogóle, ale to nie widac D: Co robić? nie chce mi się instalowac gry. Wcześniej miałam inne problemy z nią i właśnie po reinstalce tak się skrzaczyło :( |
ponawiam pytanie :))))
jeszcze może zapytam inaczej http://www.simprograms.com/the-sims/...ld-adventures/ czy to jest oficjalna strona twórców? czy moge z niej ściągnąć patcha bez problemów? |
Dżiglipaff, mnie się wydaje, że oficjalna jest tylko pl.thesims3.com ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:50. |