![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
Patche do gry są już na płycie w wersje na windows & mac
i zainstaluję się automatycznie przy instalacji gry. O dziwo patche w moim przypadku zainstalowały się bez problemowo, zaważywszy na fakt, iż mam zmodyfikowane wiele plików m.in. plik .exe to wszystko poszło dobrze. W porównaniu ze starszymi patchami gdzie przy instalacji jednego spędzałem 30 minut i do tego kilka reinstalacji gry. |
Może się w końcu do czegoś przyłożyli.
|
dżaaal. Gram sobie pogromcą duchów i gra się co chwila zawiesza tak, że nic nie da się nacisnąć, a przy tym komputer fiksuje O.o
|
No to jak z tymi kataklizmami?
Czy więcej osób ich doświadczyło? Bo już nie wiem... To jest deszcz meteorytów i trzęsienie ziemi? |
Miyoki, ja się właśnie z takim czymś jeszcze nie spotkałam i sama jestem ciekawa czy rzeczywiście są O.o
|
Grając w Sims3 z oficjalnymi dodatkami pliki package powinnam umieścić w katalogi Sims3 czy/lub/oraz Kariery?
Gra uruchamiając się pokazuje graficzkę dodatku. |
Żadne z wymienionych. Pliki Packages lądują w Documents and Settings w katalogu Mods\Packages. A NOWY plik resources ląduje w Mods. Nie musisz ściągać nowego pliku resources, wystarczy, że zmienisz treść swojego na taką:
Priority 500 PackedFile DCCache/*.dbc PackedFile Packages/*.package PackedFile Packages/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*/*.package PackedFile Packages/*/*/*/*/*.package |
Cytat:
|
Ja też spotkałam się z trzęsieniem ziemi, i tak samo jak Klara712 mój sim dostał wezwanie do straży. Miałam też inwazję gnomów, ale nie jestem pewna czy można zaliczyc to do kataklizmów :)
|
Cytat:
Nie jestem pewna do którego katalogu powinnam je wrzucić, więc pliczek 'Mods' z 'Packages' znalazł się zarówno w Sims 3, jak i dodatkach - działa. Teraz chcę skasować te z których gra nie korzysta. W Documents and Settings umieszczam pliczki Sims3Pack (które po instalacji Kariery przestały działać - no, część ze Store nie działa). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:04. |