![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
ja chcę świnki morskieeee ! :D a kto ma świnkę morską ? bo mam pytanie i zadam je na priv
|
Ja mam chomiczka... No raczej Panią Chomiczkę, o imieniu Misia. Słodziara.... Jakby dali chomiczki do zwierzaków.... Miodzio. Ja najwięcej zawsze w simsach miałam tych drobiazgów. A dwójkowe zwierzaki miały może lepiej rozwiązane psy i koty, ale resztę potraktowali po macoszemu. Dlatego ja wolę, żeby wzorowali się na jedynkowych zwierzakach.
|
ja mam do chomiczki , fajnie by było mieć takie w zwierzakach ^^
|
Ja się nie mogę doczekać będą: Jelenie,Szopy,Konie i Inne Zwierzaki o 9000000% lepsze będą od zwierzaków od dwójki
|
Na tym trailerze......... WOW Jeleń jak pieknie zrobiony, i psy, koty..... I fajne jest jak ryba machała kotu xD
A tak z innej beczki wie ktoś jakie zwierzęta można chodować a jakie tylko, że tak powiem odwiedzac i widziec na dworze ?? |
Zgodzę się z tobą Diamentowa :) I wracam do pytań :) A będzie można sprzedawać przy domu psy i koty jak w dwójce ? :)
|
Przy tak zdawkowej liczbie informacji na temat Zwierzaków, szczerze wątpię, aby ktoś umiał odpowiedzieć Ci na to pytanie. Osobiście myślę, że nie będzie się dało, dlatego iż nie można zakładać przedsiębiorstw, a co za tym idzie, sprzedawać zwierząt.
|
jelen jest wyczesany ;D ale pewnie bedzie tylko przychodzil czasami rozwalic simom śmietnik lub zjeśc kapustę z ogródka
|
@up: ale możliwe, że za pomocą jakiegoś kodu będziemy mogli dołączyć go do rodziny :D
|
Jest nowy trailer Zwierzaków !
http://www.youtube.com/watch?v=BHFMTB3f4V8 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:25. |