TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63538)

anie_1981 02.09.2012 13:18

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Na tym cały szkopuł polega, że pełnia księżyca wpływa nie tylko na zombie. Może ktoś chciałby, żeby jego wilkołak przymusowo zmienił się w wilkołaka, podczas pełni, ale niekoniecznie chce zombiaki łażące mu po ogródku :) Ja to akurat rozumiem, chociaż nie będę raczej grała mutantami, chwilę pobawię się chochlikiem i koniec z nadnaturalnością...

Laselight 02.09.2012 13:36

Lepszy by był wylacznik. Np. ktoś chce pełnię i wilki , ale nie zombie i sobie odznaczy.
Ja się skupie na czarownikach , wampirach i zombiakach , i pobawię się krótko wilkolakiem i wróżką.

anie_1981 02.09.2012 13:42

Może się okazać, że do tej pory potrzebowaliśmy moda na wyłączenie wampów, a teraz będziemy musieli szukać moda na wyłączenie zombiaków. Jak trzeba będzie to wyłączę tą pełnię, ale fazy księżyca są piękne i trochę szkoda je wyłączać, nawet jak się nie chce mieć mutantów.

Laselight 02.09.2012 15:47

Może będzie jak z wampami , że jak się wyłączy postęp historii to nie będzie zombie. Albo Twallan wprowadzi do Sp opcje wyłączenia zombie.

eyvee 02.09.2012 16:12

ja juz nie moge sie doczekac gry w NZTS...chcialabym ten domek co zbudowal na trailerze Argus ...strasznie mi sie podoba....oczywiscie przez jakis czas bawilabym sie w MF, a potem chyba wrocila do swoich rodzin w simsach w Sunset ;P

Ejak 02.09.2012 16:46

Dodatek doda powiew świeżości do poprzednich części, dzięki czemu będzie można sobie zagrać raz normalnie, a raz nienormalnie. Ogólnie fajny pomysł na dodatek. W The Sims 3 można zauważyć, że Pokolenia, Zostań Gwiazdą i NZTŚ są jakby pomysłem na potrzeby 3 i nie odwołują się do 2, mam nadzieje, że jeszcze jeden taki dodatek powstanie.

Laselight 02.09.2012 18:08

Kariera też. Nie ma tam nic z dwójki.

anie_1981 02.09.2012 18:10

Ja może jestem dziwna, ale ja lubię, jak kopiują dwójkę... :P Owszem, fajnie jak też coś zrobią od siebie, ale w wypadku tej ekipy, to różnie im ta "pomysłowość" wychodzi.

Laselight 02.09.2012 18:15

Mi to obojętne. I tak w dwójkę nie grałam. Tylko w jedynkę. Pamiętam tych Nowaków. Może sobie ich kiedyś odtworze...

Ejak 02.09.2012 18:43

Cytat:

Napisał Laselight (Post 1575102)
Kariera też. Nie ma tam nic z dwójki.

Jest na bazie/koncepcji/szkicu Własnego Biznesu.

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1575103)
Ja może jestem dziwna, ale ja lubię, jak kopiują dwójkę... :P Owszem, fajnie jak też coś zrobią od siebie, ale w wypadku tej ekipy, to różnie im ta "pomysłowość" wychodzi.

Mi się osobiście kopiowanie nie podoba, bo to "wywalanie pieniędzy na to samo, tylko nowsze". Oczywiście, trzeba skopiować takie dodatki jak Zwierzaki i Cztery Pory Roku ale, można np. do dodatku na bazie Nocnego Życia, czyli Po Zmroku dodać to co dali w Zostań Gwiazdą i jest o wiele lepiej. Do Zwierzaków można dodać zoo lub prowadzenie gospodarstw rolnych. Do Czterech Pór Roku dodać tryb wakacji. Dzięki czemu mamy o wiele lepsze dodatki ciekawsze i opłacalne z ceną 80-100zł natomiast to by wymagało od EA nie zdzierania z fanów, na co pozwolić sobie nie mogą.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:32.