![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
Na tym cały szkopuł polega, że pełnia księżyca wpływa nie tylko na zombie. Może ktoś chciałby, żeby jego wilkołak przymusowo zmienił się w wilkołaka, podczas pełni, ale niekoniecznie chce zombiaki łażące mu po ogródku :) Ja to akurat rozumiem, chociaż nie będę raczej grała mutantami, chwilę pobawię się chochlikiem i koniec z nadnaturalnością...
|
Lepszy by był wylacznik. Np. ktoś chce pełnię i wilki , ale nie zombie i sobie odznaczy.
Ja się skupie na czarownikach , wampirach i zombiakach , i pobawię się krótko wilkolakiem i wróżką. |
Może się okazać, że do tej pory potrzebowaliśmy moda na wyłączenie wampów, a teraz będziemy musieli szukać moda na wyłączenie zombiaków. Jak trzeba będzie to wyłączę tą pełnię, ale fazy księżyca są piękne i trochę szkoda je wyłączać, nawet jak się nie chce mieć mutantów.
|
Może będzie jak z wampami , że jak się wyłączy postęp historii to nie będzie zombie. Albo Twallan wprowadzi do Sp opcje wyłączenia zombie.
|
ja juz nie moge sie doczekac gry w NZTS...chcialabym ten domek co zbudowal na trailerze Argus
|
Dodatek doda powiew świeżości do poprzednich części, dzięki czemu będzie można sobie zagrać raz normalnie, a raz nienormalnie. Ogólnie fajny pomysł na dodatek. W The Sims 3 można zauważyć, że Pokolenia, Zostań Gwiazdą i NZTŚ są jakby pomysłem na potrzeby 3 i nie odwołują się do 2, mam nadzieje, że jeszcze jeden taki dodatek powstanie.
|
Kariera też. Nie ma tam nic z dwójki.
|
Ja może jestem dziwna, ale ja lubię, jak kopiują dwójkę... :P Owszem, fajnie jak też coś zrobią od siebie, ale w wypadku tej ekipy, to różnie im ta "pomysłowość" wychodzi.
|
Mi to obojętne. I tak w dwójkę nie grałam. Tylko w jedynkę. Pamiętam tych Nowaków. Może sobie ich kiedyś odtworze...
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:32. |