![]() |
Odp: Forumowa Mafia II
Moim typem dalej jest Charionette
Może wróćmy do fabuły? |
Kiedy przechodziłem pośród wieżowców i bloków zobaczyłem w ciemnym zauku nogę. To Wilson! Sprawdziłem mu puls- nie żył. Wiedziałem, że chłopak miał coś z tym wspólnego. Mogłem mu zapewnić jakąś ochronę, ale nie zrobiłem nic...
Miałem mentlik w głowie , choć musiałem zachować powagę sytuacji. Zobaczyłem dalej leżącą kobietę. Założyłem rękawiczkę wyciągnąlem jej dowód osobisty. Miała na imię Morgana. Ma całą zakrwawioną twarz i kilka przebić nożem w brzuchy. W szyji kulę... Przerażający widok. Zadzwoniłem po karetkę i policję. |
mps, tzn? :D to kogo teraz typujemy? Bo rozumiem ze bjork sie swietnie wybronila i zyskala zaufanie
|
ja obstawiam Charionette, choć Don też wydaje mi się podejrzany.
z tego co widzę, to pewnie killują tych z ex-mafii, żeby nie miał kto nam pomóc. choć jednak przez to, że tym razem po Morganie wydaje mi się, że to może być Don. |
Nie róbcie fabuły, bo znów się zapomniecie, a już tak fajnie zaczynało Wam iść.
|
Skoro fabularyzujemy to...
Zadzwoniłam do Juhasa. - Masz ochotę na wieczorny spacer? Chcę obgadać parę spraw i sama nie wiem. Wygadać komuś co o tym wszystkim myślę. .. |
ladron, gdybym byl mafiozem i szedl twoim tokiem myslenia, to odrazu bym ja wykurzyl. Poza tym, zdawal bym sobie sprawe ze wlasnie mieszkancy mnie posadza, zvyt oczywiste. Myslcie glowa ludzie
|
Możemy strzelać na ślepo, ale może dokończmy to co zaczęliśmy i sprawdźmy Björk?
Ktoś wspomniał, że dobrze manipuluje innymi i przyznaję, że też dałem się nabrać. Nadal podejrzewam też Lad, Cherrie i Lubie |
Zadzwoniłem o Chenny:
- Wilon nie żyje.- wskazałem jej, gdzie ma przyjechać i rozłączyłem się. |
Ale Bjork stara się pomagać ( dalej sądzę że jest Cattani). Chcesz wyeliminować kogoś takiego? Jestem za Charionette
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:36. |