![]() |
no właśnie!!! muzyka i obracaj!!! :D w takim razie sprawdź co się stanie jeśli TYLKO muzykę bedziesz puszczać :P na pewno bedzie czerwony :P
|
:o Ja bym prosił o poradę mnie pojawia się taki komunikat po Angielsku "Mam Angielską wersję" jak mam smoka i mi pisze Yes i No jak zaznaczę Yes to somok idzie sobie :( a jak zrobie No to za jakiś czas też mi się pojawia <_<
:) POMOCY :) |
Ja widziałam czrnego smoka na zdięciu w necie! <_< <_< <_<
|
Wróbelku!
To pytanie wyskakuje Ci i pyta CZY CHCESZ ABY TWÓJ SMOK ODSZEDŁ? I jak klikniesz Yes to odchodzi :):) |
magi, jesteś nowa ale pamiętaj, jest taka opcja "edytuj" żeby zmienic posta i nie pisac pod kilka rząd :)
Wróbelku, ale ja zabardzo nie kumam, kiedy ci sie to pojawia??Jak smok dorasta z kołyski?? |
PYTAJCIE wiem wszystko o simach!
:) ;) |
:o Właśnie przed chwilką jak grałem to się zakapowałem o co chodzi (mam fioletowego smoka) i kilka pytań
-Czy smoki dorastają -Czy można je wytresować -I po co są wogóle ? ;) Dzięki Megi za podpowiedz !! :P |
Tak?Naprawde? :lol: A czytalas regulamin?To sobie przeczytaj i dopiero tu wróć..pozatym po co nam to wiedzieć?To nie temat "czy wiesz wszystko i simach" Ja wiem wszystko o mojej mamie, no i co z tego.... <_<
EDIT: -nie dorastają -chyba raczej nie mozna -sa jako zwierzątka, tak jak np.pies czy kot :) Daja jeszcze smocze łzy i smocze łuski potrzebne do niektórych czarów :D |
Cytat:
2) niby tak... ale do końca teo stwierdzić nie można... w każdym razie z czasem mój fioletowy smok przestał gryźć simów przy zabawie 3) dla magicznych składników - smoczych łez i łusek, i dla zabawy i dlatego że fajnie wyglądają :) :D :lol: :P |
Smoki dorastają!!!!!!!!!!!
Wszyscy tak mówią!!!!!!!!!!!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:03. |