TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Archiwum [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=592)
-   -   Simy (TS3) by marandile (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51322)

Diana 30.12.2013 17:18

Odp: Simy (TS3) by marandile

Naprawdę nie mam co pisać, ale jak już jestem to głupio nic nie napisać. :( :D
Cytat:

Napisał Ja
simka jak zwykle jest ładna :D

:D
Mogę tylko dodać, że też mam w grze te buty co ona. :P Ha, nawet prawdziwe buty mam takie same. :D

Fallen 30.12.2013 17:30

W niektórych tematach jest tak, że wchodzisz, oglądasz i najzwyczajniej w świecie nie wiesz, jak to skomentować. Po prostu brakuje Ci słów, by opisać pracę bez słodzenia. Tak właśnie jest w Twoim przypadku - każda Twoja simka jest po prostu piękna. Janice ma nałożone śliczne cienie do powiek i bardzo ładny kolor włosów. Najbardziej podoba mi się na ostatnim zdjęciu :3

Searle 31.12.2013 11:15

Amber - jest piękna, niezwykle dziewczęca i taka niewinna się wydaje :) Kojarzy mi się z Saoirse Ronan w Nostalgii Anioła.

Janice - już mniej mi się podoba. Ma trochę rozlazłe usta (szczególnie na pierwszym zdjęciu). Ale kolor włosów faktycznie bardzo ładny :)

Caesum 31.12.2013 11:44

Oj ostatnio tu nie zaglądałem, trzeba się więc poprawić. W ogóle strasznie dużo ty tych simów robisz, żebym to ja tak miał ze swoim fotostory. xD

Cara - ma bardzo ładny kształt twarzy, osobiście nic bym w niej nie zmieniał. Z początku trochę mi nie odpowiadał strój, ale teraz sobie myślę, że dobrze do niej pasuje. :D

Amber - szczerze mówiąc w ogóle mi się nie podoba. Niby ma ładne dodatki i wszystko, ale kształt twarzy jest tak trójkowy, jakbyś jej w ogóle nie zmieniała. Mam tu na myśli kształt(wybacz porównanie) ściśniętego od dołu jajka. No ale ja ogólnie trójki nie lubię, tylko twoje simki dotychczas wyróżniły się na tle masy maszkaronów oryginalnym, świetnym wyglądem. W tej niestety mi tego brak.

Ale za to Janice mi się znów bardzo podoba! Ma świetny kształt twarzy, jest taka dorosła i dystyngowana. W ogóle przypomina mi postać Angeli Orosco z Silent Hill 2. Moją ulubioną zresztą. :D

Tupolew 04.01.2014 11:35

Wilhelmina - ma bardzo ciekawe usta i jest urocza :P.
Cara - dałbym jej inne brwi i czarny kolor włosów, a tak wygląda ok ;).
Amber - wygląda bardzo dziewczęco, jednak osobiście dałbym jej zadarty nosek.
Janice - nic dodać, nic ująć ;).
Przez twoje simy zacznę wchodzić częściej do tego działu.

reveurme 04.01.2014 20:52

Nie podoba mi się nos Amber oraz kształt twarzy, ale to już chyba pojawiło się w jakimś wcześniejszym komentarzu. Za to Janice idealnie trafiła w mój gust. ;)

Lubie 13.01.2014 15:09

oboże, dlaczego pozwoliłaś mi ominąć tak piękne simki
one są świetne, w szczególności ta blondynka <333 baaardzo mi się podoba

yrvie 13.01.2014 15:15

Amber moja faworytka. (4 zdjecie) Najbardziej mi sie podoba, fryzuta super, nie pamietasz skad ja moze masz :D? I simka ma bardzo interesujace oczy ;) Fajny odcien szminki, no i piegi, na ktore ostatnio mam jakas manie! :) Zapraszam do siebie ;p

Hebe 13.01.2014 16:28

Amber - jest b. ładna, chyba nic bym w niej nie zmieniła, chociaż może piegi mogły by być inne.
Janice - hmm, nie ma jej zdjęcia, na którym ma neutralną twarz, trudno mi ją ocenić. Nie do końca pasuje mi jej kształt twarzy i soczewki. Poza tym fajna.

marandile 13.01.2014 17:39

Cytat:

Napisał yrvie (Post 1795629)
Amber moja faworytka. (4 zdjecie) Najbardziej mi sie podoba, fryzuta super, nie pamietasz skad ja moze masz :D?

będzie gdzieś w tej kategorii: http://www.mysims3blog.blogspot.com/...20Beaverhausen

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:56.