![]() |
Odp: The Sims 3 - Kariera - dyskusje.
moja packages sa nadal w podrozach i dziala wszystko pieknie ladnie
|
Co sądzicie?
Co sądzicie o nowym dodatku do The Sims 3? Według mnie jest... raczej nudny. Łatwo jest przechodzić z jednego poziomu do drugiego (mowa o profesjach). Wystarczy rozwijać umiejętność, która jest ważna dla tego rodzaju kariery. Zlecenia się powtarzają, przez co praca jest monotonna. Np. jako łowca duchów, można wypełniać trzy rodzaje zleceń :wypędzić zjawy, przekonać duchy do odejścia lub egzorcyzmować obiekty. Urozmaiceniem jest wynalazczość i kariera detektywa (przynajmniej według mnie). Piszcie wasze opinie!
|
Odp: Co sądzicie?
A ja wręcz przeciwnie... Uważam, że ten dodatek jest jak najbardziej warty uwagi i nie żałuję jego kupna. Dla mnie ciekawym urozmaiceniem jest pranie oraz nowe umiejętności. Zawsze to urozmaicenie gry. O karierach mogę powiedzieć niewiele, ponieważ przetestowałem na razie tylko jedną - detektyw. Na początku ta profesja wydawała mi się nudna i taka bezsensowna, ale z biegiem awansów i zwiększenia doświadczenia rozgrywka nabrała kolorów. Zadania stały się dłuższe bardziej zawikłane i ciekawe. Na pewno, gdy poznam więcej zawodów to opiszę swoje nowe odczucia.
|
Ja uważam że ten dodatek jest super. Wprowadza nowe możliwości chocby pranie o którym wspominał kolega wyżej. A łowca duchów bardo mi się podoba. Cały ten dodatek według mnie niesamowicie wpływa na rozgrywkę.
|
Ja również nie żałuję posiadania tego dodatku :) Bardzo fajne rzeczy dochodzą (wynalazczość, rzeźbiarstwo, pralki i inne). Ja osobiście uważam, że to najlepszy dodatek :)
|
To prawda ze dochodza trzesienia Ziemi? :)
|
Prawda Droga Alisho. :)
|
Mam tego gnoma pralniczego.. i powiedzcie mi czy on cos poza przemieszczaniem sie w nocy cos jeszcze robi??.. PS jak moge stworzyc robota???
|
Czyli te trzęsienia ziemi itd. to tylko dla strażaków :|
A mówili, że będzie można w jednej linii 3 obrazy, że jeden nad drugim będzie wisiał :( |
jak to tylko dla strazakow?? masakra;/.. myslalem, ze dla wszystkich.. w ogole w simsach 3 powinna byc od samego poczatku zmienna pogoda jak w sims2 cztery pory roku.. :( najlepszy dodatek jaki mogl byc!! jaki waszym zdaniem jest najlepszy zawod?? jak narazie bylem wynalazca.. i beznadzieja.. w tym momencie jestem projektantem wnetrz i nawet spoko.. :))
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:22. |