![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Super była ta śmierc na koniu, te zawody konskie i wogule wszystko. Planowałem miec kota lecz jak zobaczyłem, że zjadł rybę i drapie sofe to już nie chce :)
|
o właśnie obejrzałam nowy zwiastun, ojej ślicznie ja chce już święta jak dostanę zwierzaki :) od babci z innego działu :)
|
no ja też już się nie mogę doczekać a zwiatsun jest naprawdę świetny . Najbardziej spodobały mi się, koty i psy konie jak na razie wyglądają trochę, plastikowo według mnie no ale, może jeszcze to dopracują.
|
Zwiastun zdecydowanie lepszy od poprzedniego. Logo też jest super - najładniejsze, jakie do tej pory widziałam.
Biedny błazenek :( Szkoda, że nie pokazali więcej zwierzątek. Czy tam przed kopalnią był wilk? Chyba jednak dadzą wilkołaki. |
Konie! O Mój Bo....Zachamuje się powiem jescze raz
Konie!! Ja nie wierze W Sims 2 Konie trzeba było pobrać z www.modthesims.com a ja nie umiem modów instalować no cóż. @Watchman ja też się dziwie żę dopiero w październiku :O A o co chodzi z 4 pory roku w 2012 mają być 4 pory roku ? |
Jeziu, jakie słodkie kotki < 3333333
|
tak kotki wyszły im naprawdę słodkie , psy tez nie są najgorsze jak dla mnie powinni jeszcze trochę dopracować konie .
|
A dla mnie pieski powinni troche urealnić :)
|
czy ktoś wie, czy w tym dodatku będą w końcu pory roku?
|
łołołołołoł! właśnie obejrzałam sobie najnowszy zwiastun i muszę powiedzieć, że jestem zauroczona. Zwierzątka są prześliczne, fajnie się zachowują i... Czyżby wyścigi konne? ;)
Mroczny na koniu jest super, ale i tak najlepsze są kapcie-koty :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:06. |