![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Kosiarz wcale nie jest Mroczny :P
Moim zdaniem nie ma co oceniać, bo to nie jest Kosiarz z gry ;) Ale grafika ładna. Popieram sprzeciw wobec braku zdarzeń losowych :< Mam nadzieję, że jednak źle zrozumiałem ten punkt. |
Cytat:
A kosiarz jest cudowny! |
Cytat:
|
Ilona, no wiesz, niektórzy (np. ja :P) wpadają najpierw na DOTkę, a potem n forum ;)
|
Znowu te simy wyglądają na plastikowe/plastusiowe jak w trójce :P The Sims 2 daje ogromne możliwości na zrobienie realistycznie wyglądającego sima, tylko simy są trochę zbyt kanciaste. Fajnie by było, gdyby przeniesiono takie simy z dwójki do czwórki z mnóstwem opcji kształtowania wyglądu i bardziej naturalnym poruszaniem się.
|
Agor-ia, to chyba nigdy dwójki nie widziałaś :P
Z tymi informacjami nt. włosów, to myślę, że to specjalna zagrywka EA, żeby ludzie myśleli, że twórcy słuchają próśb fanów xD |
@Mroczny: Jak się ściągnie do dwójki fajną fryzurę z neta i jakiś mejkap, to owszem, można czasem zobaczyć coś pięknego :D Długo grałem w TS2 (bez CC z neta) i stworzyłem kilkoro dość ładnych simów, aczkolwiek zwaleniem z nóg tego nazwać nie można :P Zbyt wydłużone głowy tam są xD
Za dwa dni animacje, szykuję się na coś epickiego. Wszyscy SimsCampowicze tak bardzo to zachwalają, że nie powinniśmy się rozczarować, a wręcz przeciwnie ;) Sprzecznych informacji jest spooooro... Później się pewnie okaże, że jednak dadzą CASt XD @down: Ależ ja nie przeczę, że się dało :) |
Hej Wam! :) Może i Simy zrobione w TS2 nie rzucają na kolana, ale ja nigdy nie używałem dodatków z internetu - ani fryzur, ani "mejkapów" czy innych wynalazków... dało się zrobić ładnego Sima, który odróżniał się nieco od prostopadłościanu - uwierzcie mi. :)
Co do czwórki - tak szumnie zapowiadanej... Wg mnie marketing EA stosuje taktykę: "Wszystkie chwyty dozwolone" ... Nie liczyłbym na specjalne nowatorstwo w kolejnej odsłonie The Sims. Sądzę, że dopiero premiera gry zweryfikuje ile prawdy jest w tych dyskusjach i przeciekach przedpremierowych informacji o grze. Obawiam się grafiki, bo skoro gra ma chodzić lepiej na komputerach, na których obecnie TS3 słabo chodzą, to coś musiało ucierpieć w samej grze - może grafika? Muszę przyznać, że nie czekam na premierę The Sims 4 jak na zbawienie. Będzie to się okaże jaka jest prawda, a teraz póki co trzeba się TS3 nacieszyć, jak ma się tyle dodatków i tyle pieniędzy zostawiło się EA. :) Pozdrawiam D_S |
up - z Twojej wypowiedzi wynikało, że nie da się zrobić pięknych simów w dwójce, co jest nieprawdą ;) W trójce, owszem, też się da, ale moim zdaniem simy bez żadnych dodatków lepiej wyglądają w dwójce :D
O, zapomniałem całkiem o tych animacjach :D Już zacieram łapki, może jakiś filmik będzie xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:59. |