TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65547)

Mroczny Pan Skromności 02.08.2013 14:16

Odp: Forumowa Mafia

tak poza grą: Maq, mógłbym sam zdecydować czy otworzyłem? ;)

- dobra rada, "daj sobie spokój". Rada dla ciebie. Ja nie odpuszczę - powiedzialem po czym odepchnałem go i zatrzasnąłem drzwi.

Cytryśnia 02.08.2013 14:53

Byłam gotowa. Poszłam w stronę domu Qwerta. To było trochę dziwne, ale będe czuła się o wiele bezpieczniej. Muszę mu powiedzieć o moich podejrzeniach. Własciwie to moją uwage przykuł także ten... Jak mu tam.. Kenny? Nie pokazuje się, w ogóle, ale głos oddał... Nagle zauważyłam maqrylla siedzącego pod drzewem
o matko, on ma nóż. Przyspieszyłam kroku i schyliłam głowę.

Alcioo :33 02.08.2013 15:08

Zerwałem się momentalnie, jakby ktoś na mnie patrzył
Widziałem kobietę, szła szybko, w przeciwnym kierunku.
Nie przejąłem się tym bardzo
Poszedłem do stołówki, a nóż miałem cały schowany w rękawie, w razie czego.

Morgana 02.08.2013 16:55

wychodzac ze stolowki po posilku zobaczylam maqryll'a. czail sie w ukryciu, a gdy mnie zobaczyl, wyciagnal z rekawa noz. zatrzymalam sie przed nim patrzac lekko zdezorientowanym, wystraszonym i 'zimnym' wzrokiem. przeszlam obok niego, tracajac go ramieniem.
- uspokoj sie. - rzucilam na odchodne. nie wiem czy mial cos wspolnego z zabojstwami, ale wiem, ze ze wszystkich, ktorych tu poznalam, to on byl najbardziej pokrecony...

Malfurion 02.08.2013 17:40

Minelo kilka godzin od zajscia na stolowce. Don wstal po dluzszej drzemce. Zauwazyl, ze obok na lozku lezy pistolet.

- Ehh.... - wzdechl

Otworzyl walizke i schowal bron majac nadzieje, ze nie bedzie musial jej uzywac. Usiadl na sofie w salonie i zaczal rozmyslac. Przypomnial mu sie mezczyzna, ktory zerkal na niego oraz, podszedl do jego stolika.

- Hmmm... wydaje sie, ze on cos wie. Moze powinienem z nim porozmawiac? Gdzie moge go znalezc?
- zastanawial sie

- Cos mowil o jakims dowodcy, ale nie moge sobie przypomniec... Budynek dowodcy? Chyba do niego zajrze. - powiedzial sam do siebie.

Don udal sie do lazienki by umyc twarz i rozbudzic sie. Wzial napoj z lodowki i opuscil swoje lokum.

motyka 02.08.2013 17:52

Skłaniam się ku temu, że to Maqrƴǁ jest wyznawcą Wraith... Te jego zarzekania, że jest niewinny, że ma czyste ręce... One wręcz działają odwrotnie

Morgana 02.08.2013 18:01

maqryll jest podejrzany, to fakt. ale ostatnio sklaniam sie ku donowi i dianie. dziwnie sie zachowuja...
ewentualnie ci ktorzy nie pisza. ale jakos nie jestem przekonana co do tej wersji :)

Shiver 02.08.2013 18:12

Roia dotarła do mnie i jako tako się zadomowiła. Powiedziała mi, że widziała Maqrylla.
- Jak myślisz, czy on może być Wraith? Rozmawiałem z Chrupkiem, on też go podejrzewa. Planuje coś, ale potrzebuje więcej zwolenników. Przyłączysz się do nas? On naprawdę jest niebezpieczny, na własne oczy widziałaś jak biega z nożem po mieście.

Malfurion 02.08.2013 18:16

Don dotarl do kwatery dowodztwa.

- Dzien dobry, czy zastalem...

W tej chwili chlopak sie zacial, nie wiedzial o kogo ma pytac. Tamten mezczyzna nawet sie nie przedstawil. Jednak szybko cos mu sie przypomnialo.

- .... kartografa! - dokonczyl.

- Przykro mi, ale nie ma go tutaj. Cos przekazac?

Don zostawil wiadomosc.

"Sluchaj, podszedles dzisiaj na stolowce do nas. Prosiles o kontakt. Nazywam sie Don. Zostawiam ci namiary na moje mieszkanie. Jak cos to sie odezwij, chcialbym porozmawiac z toba"

- Prosze mu to przekazac. Dziekuje.

Don opuscil budynek. Nie wiedzial co ma ze soba zrobic. Postnowil wrocic do mieszkania.

Cytryśnia 02.08.2013 18:30

- proponujesz sojusz? Chętnie, ale czy temu chrupkowi na pewno mozemy zaufać? maqryll... Nie wiem co o nim sądzić. Zachowuje się... dziwnie... I ciagle obwinia FresHa. Ja też skłaniam się, że to właśnie Fresh jest Wraith. Podejrzewam również Meonę, Kennego i kogoś jeszcze, ale zapomniałam jak się nazywa.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:35.