TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Kissiel 15.09.2005 21:09

a ja juz mam... ale dziś już nie mogę włączyć, bo trzeba spać :P Ale jutro na pewno sobie poram jak za dawne czasy *__* Och, ach... i pokaże też focie :]

Pawlq 15.09.2005 21:15

Cytat:

Napisał kissly
a ja juz mam... ale dziś już nie mogę włączyć, bo trzeba spać :P Ale jutro na pewno sobie poram jak za dawne czasy *__* Och, ach... i pokaże też focie :]

Ja mam takie coś że jak wiem że coś miłego stanie sie następnego dnia to nie moge zasnąć :D

!Miśka! 16.09.2005 07:24

Berata mam pytanie. Bo w zdjęciach napisałaś że zaprosili twoją simkę na kolacje. Można tak? Jak to jest??

Aithieel 16.09.2005 09:06

Cytat:

Napisał !Miśka!
Berata mam pytanie. Bo w zdjęciach napisałaś że zaprosili twoją simkę na kolacje. Można tak? Jak to jest??

Ma miałaś The Sims: Randka? Tak samo jak tam -.-. Umawiasz sie na randkę jedziesz do restauracji i jesz (?)

nucca 16.09.2005 13:37

Od ilu lat jest TS2:NŻ?

Arkadio 16.09.2005 13:41

od 12 chyba ;P

Natalia 16.09.2005 13:41

Cytat:

Napisał nucca
Od ilu lat jest TS2:NŻ?

Od 12 bodajże, ale w Posce chyba sprzedawcy nie bardzo zwracają na to jaka na pudełku jest liczba.

Rendy 16.09.2005 13:45

Który dodatek wam się bardziej podoba czyNSnapewno nż hihi:P

Ja choć nie mam nż to i tak uważam że jest lepsze niz ns hihihihihihihi

Dementor 16.09.2005 13:54

ee

Cytat:

Napisał Still
Juz Maaaaaaaaaaaam Instaluje Wlasnei :d

to ja idę się zabić wszystcy mają tylko nie ja bo starzy nie chcą jechac do łodzi czy warszawy a u mnie w zadupiastych skierkach nie ma ;(

berata 16.09.2005 14:02

Cytat:

Napisał Wilk
Cytat:

Napisał !Miśka!

Ma miałaś The Sims: Randka? Tak samo jak tam -.-. Umawiasz sie na randkę jedziesz do restauracji i jesz (?)

A właśnie, że można. ;P Bardzo często (jak nie codziennie :|) wieczorem dzwoni telefon a tam jakiś sim i mówi coś w stylu "Mój przyjaciel (imię przyjaciela, z którym moja simka spędziła fajną randkę) mówił, że ostatnio razem świetnie się bawiliście, może pójdziesz z nami ..." I wyskakuje okienko z tak i nie. Wtedy ja klikam na tak. Później wyskakuje okienko, czy chcę, aby spotkanie odbyło się w moim domu, czy na parceli publicznej. Klikam oczywiście na parcelę publiczną, a na koniec pyta, czy jadę swoim samochodem, czy taksówką. Ja wybieram swój samochód i już. :) Później na miejscu się okazuje, że sim, który mnie zapraszał zaprosił też swoją paczkę znajomych i wtedy trzeba się zajmować całą grupą (całe szczęście, że wszędzie za mną łażą, bo inaczej ciężko by było ;P), a nie tylko jednym (nie licząc mojej) simem.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:37.