TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Simy są różne. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=2779)

Brutus 22.07.2009 10:50

Odp: Simy są różne.

Ja jak kiedyś tworzyłem rodzinę to akurat mama zawołała mnie na obiad. Więc szybko dokończyłem rodzinkę i włączyłem otoczenie. Wracam z obiadu, a tam z tej rzeki wynurza się jakiś statek i był taki huk i po chwili ten statek znowu się zanurzył.

Dingo02 20.08.2009 13:00

Cytat:

Napisał Gumka (Post 147438)
Mi się zdarzyło coś podobnego.Położyłam Henryka ćwira spać i na następny dzień nie wstał i na następny i jeszcze jeden!Wylali go z pracy a on to przespał...

* * * Też tak miałam! Tylko że z Bobem Nowakiem! Położyłam go i on spał, spał i spał i by się chyba nigdy już nie obudził, gdyby nie to, że wyszłam z gry bez zapisywania i jak weszłam od nowa to był trzy simowe dni do tyłu i jeszcze nie spał. No to wtedy go już nie kładłam, tylko żył na kawie, bo się bałam że znów mi utknie !-_- * * *

maniaczki$imsów 29.10.2009 11:56

Cytat:

Napisał dona (Post 62213)
Jesli ci sie przydazyło cos dziwnego w domku napisz aby sie tym podzielic.
Ja mam cos dla was grałam w the sims i zadzwonił telefon ale wszysy siedzieli w salonie i odebrała mała dziewczyna i to było ostrzerzenie pozarowe wiec poszła czytac książkę ale nikogo nie było w kuchni lecz wybóch pozar nie wiem dlaczego???

słuchaj . czasami mi też bez powodu wybucha pożar i najlepiej zamontować taki alarm i wtedy zanim się zadzwoni to straż pożarna już jest koło domu .

Dingo02 02.11.2009 07:02

Cytat:

Napisał maniaczki$imsów (Post 1145098)
słuchaj . czasami mi też bez powodu wybucha pożar i najlepiej zamontować taki alarm i wtedy zanim się zadzwoni to straż pożarna już jest koło domu .

no tak, ale co było z tym telefonem o ostrzeżeniu? nigdy czegoś takiego nie widziałam, to dziwne... tak myślę?

Reserved 30.01.2010 18:44

A ja jak grałam w simsy weszłam w 2 okolicę do takiej rodziny co miała dom u dołu ekranu. I w tej chaupce taką śmieszną dziewczyną klikłam na dywan i wyświetliła się opcja ,,zabaw się" czy coś w tym stylu. Nie wiedziałam co to jest więc klikłam ale ta opcja sama mi znikła ;/ Kto wie co ona mogła znaczyć ? Znaczy wiem co ona mogła znaczyć, ale czy tak mieliście ?
Na wakacjach miałam tak samo z dywanem w hotelu i też ta opcja znikła.

Nattalciaa 02.02.2010 17:46

Kiedyś mój sim umierał ze starości, to jego córka powiedziała ''Shit*'' :D I przyszedł jej mąż i powiedział ''Damn*'' xD

Shit - Yyyy... K**** xd
Damn - Cholera xd

Estera_Egipska 03.03.2010 16:21

Ja miałam w ogrodzie atak żab;) Dało się je tylko pocałować i nic więcej, a raz z tego tortu ze ŚŻ wyszła mi jakaś różowa małpa chyba Zośka z dżungli czy coś takiego xD

Gosiaz135 03.03.2010 18:10

ROY a może to Latający Holender xD

A moja siostra urządziła kiedyś balangę. I na początku była tam gwiazda a później przyszedł mim :x

Rhagius 30.05.2010 16:33

Nie wiem czemu, możliwe że przez nadmiar dodatków... Ale co ja będę tu o dodatkach nawijać... przejdę do sedna:

1. Gdy chciałem by sims przeszedł z Jadalni, do Sypialni on Przeszedł mi przez ścianę o.O
Potem się to nie zdarzyło.

2. Sims Agnieszka pocałowała sima Antoniusza, po czym go spoliczkowała
Za co? o.O - To ona całowała xD Kobiety są jednak... Dziwne - Nawet u mnie w Simsach.

3. 2 razy przyszedł gość z Abrakadabry, zostawić paczkę o.O Nawet fajnie, od razu 2 magów miałem xP

4. Kostucha WSZEDŁ do domu, zostawił niespodziankę w Kiblu, i wyszedł o.O

Jednak przesadzam z dodatkami =o
Ale jednak - Zawsze jakieś urozmaicenie xD

Ktosiaxxx 02.01.2011 10:19

Moje simy chyba nie robią jakiś nadzwyczajnych rzeczy... ;P Mam jedną simkę która za każdym razem wyje pod prysznicem i jednego sima który po umyciu toalety nie myje rąk -.- I to chyba na tyle ;P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:09.