TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Raven 30.11.2009 19:46

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Cytat:

Napisał Rocket (Post 1162152)
kiedyś przeczytałam, że z każdym postem w agresywnej dyskusji wzrasta prawdopodobienstwo, ze ktos zostanie porownany do hitlera. a tutaj zawsze komunisci, interesujace zjawisko. ciekawe czy mozna to podpiąć pod powszechne urazy i posrania obywateli krajow postkomunistycznych czy po prostu za malo dzisiaj spalam i wyłażą ze mnie chore mądrości.

chore czy nie, lepiej jakiekolwiek mądrości niż pierdzielenie głupot

@up nie oglądam działu videostory ale podzial na seriale i teledyski wydaje mi sie OK (na komedie i horrory to juz przesada).

@Mickey, fajnie, każdy ma jakieś propozycje ale brak ciągle głównego dowodzącego (pozostała część adminów służy do utrzymania porządku, nie kopania w forum od strony technicznej ale subfora moga dodac). Po mojemu przede wszystkim trzeba naprawić to co nie hula a potem zająć się dodawaniem nowości.
I już nie rób z nas łaskawie ludzi epoki kamienia łupanego. Pojawił się nowy admin, światełko w tunelu, dodał opcję blogowania i cisza.
Czy naprawdę uważasz, że jak ktoś się przyzwyczaił to jest zachwycony z obecnego stanu rzeczy?

@Liv, nie irytuj się tak. Akurat ty jesteś TYLKO modem, więc tekst pana M. nie powinien na tobie robić większego wrażenia jak przyjęcie do wiadomości i ew. przekazanie komuś wyżej

@down: centa, jestes moim bogiem

lithium 30.11.2009 20:32

komunisci, chryste panie. poczytaj lepiej ksiazki, a nie hulasz po forum i piszesz bzdury.

co do propozycji - lepiej by bylo (moim zdaniem!), gdybys napisal cos konkretnego, a nie tylko rzucanie 'subfora' i 'jestescie zacofani'. ja osobiscie widze tu tylko jakies metne propozycje i proba przeforsowania ich na sile. jak chcesz, to podaj konkrety.

no ale przeciez gowno cie to obchodzi hmmm

Invidia Semper 30.11.2009 21:06

Cytat:

Napisał Kan Kerai (Post 1162174)
I już nie rób z nas łaskawie ludzi epoki kamienia łupanego. Pojawił się nowy admin, światełko w tunelu, dodał opcję blogowania i cisza.

Ty mowic za siebie ja isc na mamuta

Było już wielu takich 'reformatorów', kótrzy powiedzieli 'co myślą' a potem siedzą cicho, w tym przypadku będzie pewnie podobnie, ale nie jest tajemnicą, że z załogą administratorską na tym forum jest kiepsko

vivien 30.11.2009 21:25

Cytat:

Napisał Mickey (Post 1162097)
Widocznie to ty tak to odbierasz. Brak czasu? No to przepraszam, gdzie administratorzy? I proszę Was, nie mówcie tutaj zaraz ,,nauka!" ,,praca!" czy różne inne duperele. Każdy zawsze znajdzie chwilę czasu, żeby ZAJĄĆ SIĘ STRONĄ. A jeżeli nie, to sorry, ale co z takiej osoby za admin? o_O

okej skarbie, specjalnie dla Ciebie od dzisiaj rzucam szkołe przed maturą, rzucam chłopaka, zaprzestaje robić prawo jazdy i w ogóle =*
bede wielkim no-lifem, i bede siedziala 24/7 na forum i zrobie Ci twoje ukochane subfora =**

zrozumcie, że ja naprawde nie mam zbyt czesto dotepu do komputera, bo z 24 godzin dnia, ja okolo 12 jestem poza domem :F a jak jestem to na chwile, wiec nicki moge np. zmieniac falami, jak mam czas. i sry, problemy prywatne sa dla mnie wazniejsze niz te 'internetowe'. no i ogolnie do spraw 'systemowych' forum sie praktycznie w ogole nie mieszam bo boje sie czegos spieprzyc : ).
Ok, pojedzcie mnie, jaki ze mnie zuooo i w ogole bad admin : ]

Becia 30.11.2009 21:31

"co do propozycji - lepiej by bylo (moim zdaniem!), gdybys napisal cos konkretnego, a nie tylko rzucanie 'subfora' i 'jestescie zacofani'. ja osobiscie widze tu tylko jakies metne propozycje i proba przeforsowania ich na sile. jak chcesz, to podaj konkrety"
Zabijcie go jeszcze. -,-
A jakie Twoim zdaniem są konkretne propozycje?. Jak powie się coś 'bardziej konkretnego', to jeszcze bardziej zjedziecie. Tu nie można wyrazić swojego zdania, bo zaraz są komentarze 'po co?'. Wy nikomu nie dajecie dojść do słowa, bo zaraz 'to jest bezsensu!' - a moim zdaniem bezsensu jest ten temat, bo zaraz z mordą. Nie, nie wolno nic powiedzieć. Nic. Najlepiej się zamknąć i Wam słodzić - to byłoby najlepsze, no nie?. 8D

Dobra, ogólnie to już kończę, bo i tak to do niczego nie doprowadzi - tym bardziej, do jakiejkolwiek zmiany na forum.No bo po co wam. Jestem pewna, że za następne pięć lat, forum będzie wyglądało tak jak wygląda... zacof....

[******] - to dla was.

"zrozumcie, że ja naprawde nie mam zbyt czesto dotepu do komputera, bo z 24 godzin dnia, ja okolo 12 jestem poza domem :F "
Są inni admini.. nie jesteś tu TYLKO TY.

Raven 30.11.2009 21:49

@up polecam ten link

jeżeli ktoś tu kogoś zjeżdża to właśnie ty :) jak sobie poszukasz to znajdziesz, że ja też dawałam propozycje zmian na forum i jakoś nikt mnie nie zjechał. Miracle?

Oazis 30.11.2009 22:05

Problem w tym, że może i są inni admini, ale nie zawsze mają tyle czasu ile by chcieli. Wszyscy mamy pełno zajęć, to oczywiste. A na uwagi jestesmy otwarci, byleby nie robiła się z tego pyskówa jak wyżej.Co do głownego admina, osobiscie nie mogę sie z nim skontaktować, stąd zastój. Nie wiem jak inni admini i moderatorzy, jeżeli macie z nim kontakt dajcie mi do niego numer.

Anonimowe Alkocholiczki 01.12.2009 05:55

To może wybierzcie kogoś nowego? Gaasz, przecież tyle osób tu siedzi od 2004, 2005, 2006, są odpowiedzialne i mają dużo czasu. A vivien? Po co jej admin? Nic nie robi.

vivien 01.12.2009 08:48

Cytat:

Napisał Anonimowe Alkocholiczki (Post 1162295)
A vivien? Po co jej admin? Nic nie robi.

a skad wiesz? masz dostep do logow? : >>
buziaczku kochany, jesli chcesz wiedziec, zrezygnowalam.
moze tobie cos skapnie =**

lithium 01.12.2009 11:23

Cytat:

Napisał Beatrix (Post 1162266)
"co do propozycji - lepiej by bylo (moim zdaniem!), gdybys napisal cos konkretnego, a nie tylko rzucanie 'subfora' i 'jestescie zacofani'. ja osobiscie widze tu tylko jakies metne propozycje i proba przeforsowania ich na sile. jak chcesz, to podaj konkrety"
Zabijcie go jeszcze. -,-
A jakie Twoim zdaniem są konkretne propozycje?. Jak powie się coś 'bardziej konkretnego', to jeszcze bardziej zjedziecie. Tu nie można wyrazić swojego zdania, bo zaraz są komentarze 'po co?'. Wy nikomu nie dajecie dojść do słowa, bo zaraz 'to jest bezsensu!' - a moim zdaniem bezsensu jest ten temat, bo zaraz z mordą. Nie, nie wolno nic powiedzieć. Nic. Najlepiej się zamknąć i Wam słodzić - to byłoby najlepsze, no nie?. 8D

Dobra, ogólnie to już kończę, bo i tak to do niczego nie doprowadzi - tym bardziej, do jakiejkolwiek zmiany na forum.No bo po co wam. Jestem pewna, że za następne pięć lat, forum będzie wyglądało tak jak wygląda... zacof....

[******] - to dla was.

"zrozumcie, że ja naprawde nie mam zbyt czesto dotepu do komputera, bo z 24 godzin dnia, ja okolo 12 jestem poza domem :F "
Są inni admini.. nie jesteś tu TYLKO TY.

nik tu nikogo nie chce zabijac, po prostu skoro wy macie prawo napisac, co wam sie nie podoba, to my mamy prawo napisac, ze nam sie podoba lub cos jest bez sensu.
nikt go nie zjedzie, najwyzej napisze watpliwosci co do tego pomyslu. mam wrazenie, ze jestes strasznie przewrazliwiona i niepotrzebnie to przezywasz. patrz na to, co pisze oaz czy ktos inny, kto rzeczowo potrafi odpisac.
swoja droga, slodycz potrafi wzbudzic mdlosci :)

a propos jeszcze pomyslu - wydaje mi sie, ze gdyby admini mieli konkretnie napisane co zmienic, byloby zdecydowanie latwiejsze dla nich do zrealizowania. a nie jakies 'costamsmostam'. bo tak na chlopski rozum - kiedy pytasz sie rodziny, co zrobic im na obiad a oni odpowiadaja 'costam obojetnie' to nie trafilby cie szlag?

poza tym widze istotniejsze problemy do rozwiazania, chociazby wspominana do bolu kwestia niedzialajacych przyciskow. ale jak widac ten problem moze rozwiazac tylko 'glowny admin' (nie wiem jak to sie nazywa) a skontaktowanie sie z nim rzeczywiscie moze byc klopotliwe.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:49.