![]() |
Odp: Uwagi dot. działania forum
Dać ban raz- nie działa
to dać 2 raz a jak nie zadziala to wtedy kasować posty. a nie, ktoś założył temat np. z Simami czy domami i nie powiem gdzie to idzie. Ja i tak uważam to za zły pomysł. Ale cóż zrobić, "Malutcy" userzy nie mają nic do gadania. EDIT: Albo dać im "Kaganiec" na 4tyg. i bedzie spokoj. |
dostali duzo banow, duzo ostrzezen, mow do slupa a slup jak dupa. a moze im dac bana na rok? albo dwa lata? efekt bedzie taki sam, czyli zaden.
|
Foda sorry ale tych banow bez kom. nie zostawie.
Scherlock mial 2 -3 -4 a Charlottina 0 ... Ja już się nie wtrącam bo widać ze na tym forum stawianie się w obronie innych jest "nie dozwolone i karalne" |
Sherlock miał w dodatku chyba 2 na życzenie... I akurat takiego pecha, że nie umiał się opanować i nazbierał w ciągu miesiąca na bana. Z Charionette było troszkę lepiej, ale warny były. Po takim jednym się na chwilę uspokoiło, potem ta sama śpiewka.
Poza tym, sami "wyzerowani" nie mieli jakichś większych pretensji, wyjaśniłam im wszystko i było w porządku. Dalej są na forum i się udzielają. Nikomu życia tym nie zrujnowaliśmy. W czym więc problem? |
Cytat:
Co do Charionette to nie wiem, nie zwróciłam uwagi na większe nabijanie, jednak Sherlock ewidentnie nabijał, więc tu nie masz co bronić skoro szarzy userzy (nie mówie o wszystkich) zauważyli to . |
zreszta co to za argument, ban? wy powinniscie juz po pierwszym ostrzezeniu reagowac i po prostu nie spamowac. mam tu calymi dniami wlepiac ludziom bany? no prosze was. nie umiesz sie dostosowac do regulaminu to przykro mi, licz sie z konsekwencjami tego.
|
Cytat:
|
Ja nigdzie nie napisałam, że ludzie z administracji są głupi, tylko zdanie było tak sformułowane, że zrozumiałam to trochę inaczej niż powinnam.
|
No ciekawe bardzo...
3/4 moich postów, to były same domki i simy :| Resztę napisałem w dziale o "The Sims 2"... i co? To, że skomentowałem kilka rzeczy i wyraziłem swoje poglądy o grze, było takie złe? Bo nie wiem - miałem się rejestrować po to, by czytać tematy i mieć dostęp do Offtopicu? :| |
@up dużo komentował w domach itp.
I co w każdym pisać wypracowanie na 10 stron jak mnie pixele podnieciły itp.? Nie można napisać samej oceny? Jeśli komentowanie domów to nabijanie postów to ja umiem latać rowerem O.O. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:55. |