TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Pytania i Odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52908)

Pink Panther 29.08.2012 10:25

Odp: Pytania i Odpowiedzi

Dziękuję :>

Ejak 29.08.2012 16:09

Dzięki, ale długo medytował mój Sim i był jakiś nastrójnik o teleportacji, ale nie mogłem/umiałem się teleportować.

Björk 29.08.2012 18:15

Cytat:

Napisał Ejak (Post 1572852)
Dzięki, ale długo medytował mój Sim i był jakiś nastrójnik o teleportacji, ale nie mogłem/umiałem się teleportować.

Jak się sim "zaświeci" to będzie gotowy do teleportacji, wtedy klikasz gdzieś na mieści / parceli i pojawi się opcja "teleportuj się tutaj".

maciu67 29.08.2012 19:13

Mam kłopot ze znalezieniem jednego reliktu z kolekcji grób chiński.

Mam już:
-Skarbiec Dong Huo,
-Świątynia smoka,
-Jaskiń pod targiem,
-Sal zaginionej armii,
-Przybódówki stanowczej pięści,
-Ustronie stanowczej pięści,
-Jaskinia gorących źródeł,
-Grobowca pierwszego cesarza.

Nie mogę znaleść ostatniego reliktu.
Jak się on nazywa i gdzie można by go znaleść?

@uv: Nie musisz pisać tego samego po dwa razy. Skoro nikt nie odpowiada na Twoje pytanie, oznacza to, że nikt nie zna odpowiedzi. Poprzedniego posta skasowałam.

Chloé 29.08.2012 21:47

Był tu kiedyś wątek "wszystko co można zbierać i kolekcjonować" poświęcony stricte dodatkowi WP i był tam wykaz wszystkich możliwych reliktów do zebrania ale nie mogę go znaleźć, chyba został skasowany bo jest już taki wątek w dziale ogólnym Sims 3 ale nie doszukałam się w nim tego posta (swoich też nie :P).

Próbowałeś szukać na blogach? Czasem użytkownicy umieszczają takie indeksy tematyczne.

edit: http://pl.sims.wikia.com/wiki/Grobowiec na tej stronie jest wykaz wszystkich grobowców, w Shang Simla jest ich 9 a widzę że relików masz tylko w 8 więc pewnie ostatni będzie w tym brakującym z Twojej listy.

Dżiglipaff 04.09.2012 22:40

mój sim musi zebrac 3 czerwone pluskwiaki w chinach. Misję otrzymał pod koneic pobytu i nie zdąrzył przejechać z jdnego krańca mapki (gdzie był jeden robak) na drugi (gdzie były dwa). Przyjechałam do Chin drugi raz i był tylko jeden robaczek. Jak&Kiedy&Gdzie mogę złapac trzeciego i ukończyć tę misję?

Chloé 05.09.2012 10:53

Czerwone pluskwiaki pojawiają się rzadko i zazwyczaj w pojedynczych sztukach. Po upłynięciu doby powinny się jakieś pojawić. Ja anulowałam misję i brałam inną by nie marnować czasu na czekanie, po niej znów się podejmowałam i wtedy dostępny był na mapie pluskwiak. Ale nie zawsze, nieraz musiałam kilka razy anulować. Tak samo było z mumiatomium.

Dżiglipaff 05.09.2012 19:15

nie no problemu nie ma, bo i tak moge jezdzić do chin już na 8 dni, więc nie ma pośpiechu, tak tylko pytałam, może są jakieś sposoby

jeszcze takie pytanie co do kamieni - we wszystkich miastach wakacyjnych znajdują się wielkie głazy, na których jest opcja "zbadaj" i sim może je przesunąć (rozbić?) posiadając pewien przedmiot z Chin. Co to jest za przedmiot?

Björk 05.09.2012 19:44

Cytat:

Napisał Dżiglipaff (Post 1576545)
nie no problemu nie ma, bo i tak moge jezdzić do chin już na 8 dni, więc nie ma pośpiechu, tak tylko pytałam, może są jakieś sposoby

jeszcze takie pytanie co do kamieni - we wszystkich miastach wakacyjnych znajdują się wielkie głazy, na których jest opcja "zbadaj" i sim może je przesunąć (rozbić?) posiadając pewien przedmiot z Chin. Co to jest za przedmiot?

Młot JakiegośTamCzegoś - można do zgobyć wypełniając jedną z misji w Chinach. Ten młot rozbija wielkie głazy pod którymi często jest dodatkowe przejście.

Chloé 05.09.2012 21:00

Młot Pangu, przydatna rzecz :) Poza głazami rozbija też gruz jednym ruchem.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:13.