TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Po Zmroku - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=58126)

Chatoyant 16.01.2011 12:30

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Jako nieślubne dziecko będzie mieć nazwisko matki.

Natix 16.01.2011 15:16

Chyba że chcesz, żeby miało inne, to idziesz dzieckiem (jak już dorośnie, oczywiście, bo chyba wcześniej się nie da, od nastolatka chyba, ale nie jestem pewna) do ratusza i klikasz "zmień imię i nazwisko".
Ja mam pytania :
Czy jest jakiś limit na skandale? Moja (nieżyjąca już) simka miała ich ponad 17, chcę, żeby jej córka pobiła rekord, tylko zastanawiam się, czy jest limit...
A i zauważyłam, że naliczają mi się bezsensowne skandale, np. że simka 'upiła się' w klubie...
No i notorycznie nie dostaję okazji, chyba, że jakieś głupie, dotyczące autografów, wkurza mnie to, bo gra się robi monotonna, takie to bez sensu... No bo simka (jak jeszcze nie była Osobistością ) non stop łaziła za autografami i żadnych ciekawych okazji nie dostawała...
Czy w ogóle są jakieś inne okazje i tylko ja na nie narzekam i czy da się je urozmaicić.

Chatoyant 16.01.2011 15:50

Cytat:

Napisał Natix (Post 1348780)
Czy jest jakiś limit na skandale? Moja (nieżyjąca już) simka miała ich ponad 17, chcę, żeby jej córka pobiła rekord, tylko zastanawiam się, czy jest limit...

Hmm, chyba nie ma żadnego limitu, a nawet jeśli jest, to pewnie jakiś duży, więc spokojnie uda się twojej simce przebić matkę :P

Cytat:

Napisał Natix (Post 1348780)
No i notorycznie nie dostaję okazji, chyba, że jakieś głupie, dotyczące autografów, wkurza mnie to, bo gra się robi monotonna, takie to bez sensu... No bo simka (jak jeszcze nie była Osobistością ) non stop łaziła za autografami i żadnych ciekawych okazji nie dostawała...
Czy w ogóle są jakieś inne okazje i tylko ja na nie narzekam i czy da się je urozmaicić.

Moje simy ciągle dostają jakieś okazje od agenta (zwłaszcza od 3 poziomu osobistości), np. żeby zagrać gościnnie w filmie, tańczyć w którymś z kubów 3-4 godz., kupić gdzieś drinka itd. za to żadnych z autografami nie miałam... Jaki poziom sławy ma twoja simka?

Saheli019 16.01.2011 18:53

Mam pytanie: Jak wywołać ducha? Umarł mi sim i chce by moja simka zobaczyła jego ducha.Nie chce go wskrzeszać tylko zobaczyć ducha i z nim pogadzać.Zostawiłam urne w domu,mgła wokół niej ciągle sie ulatnia a ducha nie ma.

Owl Finch 16.01.2011 19:06

Chyba lepiej umieścić urnę na zewnątrz. Duch pojawi się w środku nocy, ale nie pojawia się każdej nocy...

Połówka 16.01.2011 19:13

Carolyn - nie ma różnicy gdzie urna będzie stała. Mi duch normalnie, co noc wychodził, a urnę miał postawioną na biurku.
Saheli - chyba trzeba czekać. zaraz poszukam czegoś na internecie, bo nigdy mi nie zalezało a więc nie wiem :D może opłakiwanie coś da ? ...

Artek89 16.01.2011 21:53

Chciałbym się zapytać jeszcze raz bo trochę mnie nie było czy może jest jakiś mod albo coś aby więcej simów mieszkało w jednym domu ? Więcej niż 8 .

patryk916 17.01.2011 08:36

Niestety nie ma :(

anjanka 17.01.2011 09:24

mogło by z 10 osób mieszkać

patryk916 17.01.2011 09:32

Od razu 50.Uważam że twórcy zrobili dobrze ograniczając liczbę simów w rodzinie do "rozsądnej" liczby ponieważ jakby było tak z 12-15 simów w jednej rodzinie to byście się pogubili w sterowaniu a poza tym,jakby się zmieściły portrety simów w jednej kolumnie?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:00.