![]() |
Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.
Mi też się ten zwiastun podoba; faktycznie - Mroczny na koniu najlepszy :P wkońcu spełnił swoje marzenie o byciu "Jeźdźcem apokalipsy"! :D chyba będzie to drugi dodatek, który wogóle kupię.
|
te konie sa MEGA! ciekawe, jakie beda gryzonie :>
|
Cytat:
Byłabym w siódmym niebie, gdyby były to Pory Roku. |
Konie są świetne, ciekawe czy i one będą dzielić się na różne rasy :P Nie sądzę, ale fajnie by było.
Co do gryzoni, to obstawiam świnkę morską. A ogółem z takich "klatkowych" zwierząt to obstawiam te same jak w The Sims 2. @up, myślę, że EP6 możemy spodziewać się jak Pokoleń czy Kariery, czyli na początku czerwca. |
mogliby dodac tez jakies owady typu komary, pszczoly itp. ale to chyba troche za duzo.
wlasnie licze na takie, ktore pojawily sie w ts2. chociaz widzieliscie ta rybke w akwarium? normalnie chyba takiej nie ma w grze (?, nie orientuje sie) @up, a akcesoria? ciekawe, czy jakies sie pojawia. |
@up: Ta rybka jest od podstawy simsów 3. Nazywa się*Tragiczny Błazenek.
|
Hahaha, czemu zrobili z błazenka prawdziwego błazna? xD
A koty i psy są urocze! Konie też mogą być, chociaż rzeczywiście są mniej dopracowane. Fajnie te zwierzęta się zachowywały. Ten śniący o czymś piesek był cudny. Ciekawi mnie czy policja będzie chodziła z psami... Albo czy psy będą chroniły nasz dom przed złodziejem. To wszystko przez te dobermany goniące złodzieja. Fajna była reakcja zwierzaka na dzieci dokuczające jednemu chłopcu - ciekawe jak to będzie w rzeczywistości.. Ogólnie mi się bardzo podoba to, co zobaczyłam. Chyba kupię ten dodatek. Wydaje mi się, że wtedy życie Simów będzie barwniejsze ;) Cytat:
|
Wooooow, świetny trailer :D Koty są urocze, i ten przestraszony szczeniak był fajny. Podobają mi się też dobermany goniące złodzieja - to na pewno będzie jedna z pierwszych moich ras, bo w dwójce miałam całą rodzinę dobermanów i mam do nich duży sentyment. Wygląda na to, że będzie można mieć własnego konia. Mnie na koniu nie zależy, ale to może być niezłe urozmaicenie.
Mam tylko nadzieję, że koty nie będą naprawdę zjadały rybek... Jedno mnie niepokoi - to, że w trailerze są TYLKO koty, psy i konie. |
Cytat:
Bo to jest nowszy trailer a nie było nic o jeleniach, szopach itp. A już większość osób się na nie nastawiła. Ale może chcieli po prostu pokazać więcej szczegółów dotyczących zwierząt, które będzie można mieć w domu. Tzn. które będą mogły mieć jakieś cechy charakteru. Chociaż i tak czarno widzę te pozostałe zwierzęta... |
Mnie w sumie szopy i jelenie niepotrzebne, ale ok, będzie miło, jeśli gdzieś kiedyś mi jakiś przebiegnie ;)
Nie mam wielkich oczekiwań, ale mam nadzieję, że będą także mniejsze domowe zwierzaki - przynajmniej jeden ptak i jeden gryzoń. W dwójce rzadko takie kupowałam, ale dla urozmaicenia by się przydały. Po cichu liczę też na węża z pierwszego trailera. Najważniejsze jednak, żeby koty i psy były dopracowane. No i jakieś nowe akwarium! To z NA jest fajne, a z Kariery efektowne, ale im więcej, tym lepiej. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:53. |