TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Pytania i odpowiedzi oraz problemy z grą (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60978)

Kenny McCormick 09.08.2012 11:05

Odp: Pytania i odpowiedzi oraz problemy z gra

Zależy, jeśli wyprowadzic od rodziny, to bierzesz telefon/gazeta/komputer i poszukaj domu dla siebie. jesi całą rodzinę to w otoczeniu bierzesz rodziny i tam masz takie narzędzie do wyprowadzki, klikasz na dom, pojwia sie komunikat, że dom zostanie pozbaweiony wszelkich zdobytych nagród i tak dlaej, ty tak ok i są w skrzyni rodzin : )

@down: Nie ma za co :)

zuzapets 09.08.2012 11:09

bardzo ci dziękuję : )

Malin 09.08.2012 12:23

Cytat:

Napisał rudzielec (Post 1564548)
Jeśli warsztat mesha mi nie zapakuje, to wytłumacz mi w jaki sposób udostępniam swoje simy na forum i wszystko mają, łącznie z meshami? :3

Hmm, w sumie mnie nie pytałaś, ale muszę powiedzieć, że o ile Colin był cały, tak po rozpakowaniu Lilith nie miałam ani rogów, ani ogona :| Nie wspominałam o tym, bo u mnie w Warsztacie sporo rzeczy mi nie działa mimo pobranych meshy, więc myślałam, że to jakiś błąd u mnie. Opcja Kenny'ego z Warsztatem nie byłaby taka głupia, tylko jak w takim razie pakują swoje Simy inni, że pojawia się wszystko? :|

Orzechowo 09.08.2012 13:06

A jak już o warsztacie mowa... Postanowiłam zrobić wakacyjne porządki. Wszystko usuwam przez warsztat. Downloads to jeden wielki syf - oczywiście to, co byłam w stanie rozpoznać, usunęłam. I mam taki dylemat z włosami. Bo często jest napisane, że siwe są dołączone do czarnych, czy coś w tym stylu. Czyli jeżeli usunę najpierw czarne, to siwe też znikną, czy wyskoczy błąd? Albo może powinnam usuwać najpierw siwe, a potem czarne? A jeżeli mam kilka odcieni czarnych włosów, a chcę zostawić jeden + siwe, to coś się może stać, jak pousuwam resztę odcieni?

rudzielec 09.08.2012 14:35

Malinku, Avis mi pisała, że wszystko u niej weszło, także teraz już zgłupiałam... o.O
Choć ten problem to jeszcze błaha rzecz, najbardziej nie rozumiem tego, dlaczego nie mogę domów wybudowanych na plaży, postawić na innej plaży.. :/
nawet nie wiem gdzie mam tego szukać i jak to wpisać w necie kurcze..

Psychosis 09.08.2012 14:57

Mam problem z telefonem komórkowym. Dlaczego jeśli moja simka go kupi, on znika, gdy tylko zadzwoni. Np. Przyjaciółka mojej simki dzwoni, komórka daje sygnał, chcę odebrać, a tu nic. . odsyła mnie do normalnego telefonu a komórka znika. Co jest? :|

Malin 09.08.2012 16:27

A ściągałaś może jakiś default telefonu? Mi komórka znikała przy próbie użycia, kiedy ściągnęłam sobie pięknego Sony Ericssona z MTS jako zamiennik ;/ Problem zniknął po usunięciu go z folderu Downloads.

@ Rudzia - w moim przypadku teoria o nie pakowaniu mesha przez Warsztat by pasowała; nigdy nie używałam takich akcesoriów jak ogon czy rogi, więc nie miałam do tego mesha, a może u Avis pojawiły się te rzeczy, bo już wcześniej je miała w grze? Tak czy siak, bez sensu. Też już zwariowałam w tym temacie :|

Psychosis 09.08.2012 19:52

@Malin - nie ściągałam właśnie.. ;/

Cytryśnia 10.08.2012 09:39

a masz osiedlowe życie? Bo jak masz to to jest normalne -,- musisz zainstalować chyba łatke albo coś

Psychosis 10.08.2012 11:04

Mam osiedlowe życie, a nad łatką myślałam, tylko - która dokładnie koryguje ten błąd?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:31.