![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Dzięki. No u mnie odstraszanie nie działa, przynajmniej nie na psy i koty. Co do koni, to miałam je rzadko, a gnomy wstawiłam niedawno, więc jeszcze nie potrafię stwierdzić czy to działa czy nie.
|
Ja ma jedno pytanko?
Czy the sims 3 zwierzaki na xbox 360 to w jakiej wersji otrzymam tego psa-pandę,kota skunksa i psa tygrysa? czy w zwykłej czy w limitowanej będą? |
zwierzak zestarzal mi sie do takiego poziomu ze dzien temu powinien juz zdechnac. czemu dalej zyje?
|
Prawdopodobnie dlatego, że zwierzak był zawsze bardzo szczęśliwy, że karmiłeś go domową karmą i ogólnie niczego mu nie brakowało.
|
to co, teraz nie zamierza umrzec w ogole? :P
|
To go traktuj trochę gorzej nie dawaj jeść tak często i nie baw się z nim to może zdechnie :P Zwierzęta nie umierają a zdychają. xD Umierają to ludzie ;)
|
nie chce mi sie przekopywac calego tematu :) jesli mam cztery szczeniaki i w ogole dzialaja mi juz kompletnie na nerwy, moge sama otworzyc sasiedzka adopcje? zeby ludzie mi przychodzili i je adoptowali, zamiast oddawac je po prostu do adopcji
|
Ludzie, mam pytanie.
Czy pieniądze z reprodukcji ogiera i że sprzedaży koni idą w pulę pieniędzy do celu życiowego? Bo mnie nalicza tylko z wygranych zawodów.. A bym miała ponad 20000 za sprzedaż koni... To jak to działa ? |
Ktoś miał tu problem z koniem, który nie chciał skakać przez przeszkody. Tak chyba jest od samego początku, niech zgadnę, grasz w Starlight Shores? W grze jest taki bug, że jeśli ustawiasz (albo gra sama ustawia przy tworzeniu nowego miasta) parcelę z przeszkodami, to tak właśnie jest. Nieważne czy przeniosło się tą parcelę z innego końca miasta, czy po prostu wzięło się ją ze schowka na parcele.
Rozwiązanie jest tylko jedno: Wchodzisz na tą parcelę spod edycji miasta i ustawiasz przeszkody od nowa. Nie musisz ich kupować od nowa. Wystarczy, że je poprzestawiasz, tak by dały się postawić legalnie, bez kodu. Zauważysz też, że jeśli masz 3 przeszkody w jednym rzędzie i podniesiesz środkową, to już jej z powrotem nie odstawisz w to samo miejsce, bo one muszą być stawiane po kolei. To cały sekret :P |
u zwierzaków bardzo denerwują mnie kreski przy uszach i ogonie, wyglądają jak doczepiane, czy jest na to jakaś rada?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:43. |