![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
Zdjęcia fajne, choć nic nowego w sumie nie pokazują. Choć nie, zombiaki wyglądają lepiej, niż mi się wydawało, a na pewno lepiej niż w TS2 ;) Rosjanie to mają uciechę, już grają w nowy dodatek ;p
|
No fakt, Rosjanie mają fajnie. Ja sobie jeszcze parę dni poczekam za dodatkiem, jak ktoś już będzie to miał, to proszę o wyczerpujący referat ze zdjęciami na temat Kościldy! :D
|
Ja planuję kupić dodatek w piątek lub w sobotę. Jeśli już go będę miała, to się chyba rozpiszę :D
|
|
Będą potwory pod łóżkiem! :D U mnie to mało da bo nie grywam dziećmi, ale może kiedyś wypróbuję jak jakieś się wkońcu postanowi urodzić :P:D
|
Cytat:
|
A ja sobie dodatek kupię albo i nie, zależy ile mi na koniec miesiąca zostanie forsy, muszę za dentystę zabulić bo zębisko do leczenia, ale chyba nie będę czekał jak zwykle do przecen tego dodatku bo mam ochotę zagrać, poza tym ma parę fajnych rzeczy do mojej okolicy z CAW na której się obecnie skupiam :)
|
|
Już premiera światowa Supernatural i oczyiwście zajrzałam na angielską Simspedie na opisy Supernatural i MF. I z mieszkańców tam znalazłam powracające rodziny. Aż 4 nazwiska. http://sims.wikia.com/wiki/Moonlight_Falls . Ale fajne te cele życiowe. I gra w papier , kamień , nożyczki...
Chociaż ciekawi mnie , kto ustawi sobie w każdej nocy pełnię. Ja zaryzykuje i poczekam na atak zombie , muszę wszystko wypróbować , nawet jak mi nie pasi. A dlaczego nic nie mówią o pszczółkach? Ja bym chciała mieć w domu moich ule. I mnie ciekawi ten klub dla wampirów. Co się stanie jak tam wleci zombiak albo zwykły Sim? PS. http://sims.wikia.com/wiki/Bonehilda - czwarte zdjęcie na dole. Czyżby Kościlda mogła ochronić nasz dom przed włamaniem? |
hej, kariera przepowiadacza bedzie krolicza dziura : P ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:42. |