![]() |
Odp: Forumowa Mafia
Don! Właśnie!
Nie skończyliśmy rozmawiać Gdzie on moze być? Poszedłem do jego kwatery Waliłem w drzwi krzycząc "-Don! Don! Jesteś tam?!" |
Don uslyszal walenie w drzwi. Oraz czyjes nawolywania. To byl znajomy glos... To byl Maqryl.
- No nie... Gdzie tu Policja czy wojsko? Powinni go zapuszkowac... - westchnal. Wlaczyl odtwarzacz muzyki i zaczal delektowac sie ulubionymi utworami. |
- Jeśli Marqyll okaże się niewinny będziemy mogli sprawdzić kolejne osoby. W grupie więcej możemy zdziałać, każdy wniesie coś od siebie, może uda nam się znaleźć zdrajcę. To jak będzie? Przyłączysz się do nas? - Zakończyłem wypowiedź uśmiechem.
|
nie usłyszałam odpowiedzi na moje pytanie dotyczące Chrupka. Ale skoro Qwert mu zaufał, to ja chyba tez mogę...
- Tak.- odparłam wzdychając głęboko. [i poszliśmy na apel] |
-Don! Słyszę muzykę! Wiem, że tam jesteś! DON! otwórz- darłem się.
|
przyszłam na apel. byłam pewna, że za tymi morderstwami stoi taka jedna. nic się nie odzywała od czasu dokonania morderstw. podejrzane
|
Jestem na apelu, jak wszyscy mam swe podejrzenia. Moja "faworytka" nie wychyla się i nie udziela się od czasu przejścia przez wrota. Podejrzane......
|
Proszę o chwilowe niepisanie. Zaraz pojawią się wyniki głosowania.
|
-No Don! Ku*wa! Słyszysz mnie! Słyszę muzykę! Otwórz!- darłem się waląc pięściami w drzwi
Edit: Przepraszam, to ejest otstani mój post, nie wiedziałem że jest zakaz |
Don podszedl do drzwi i je otworzyl po czym wyszedl z mieszkania. Zamknal drzwi i odwrocil sie w kierunku Maqrylla.
- Nawet nie probuj do mnie mowic! Mezczyzna udal sie na apel. Zdazyl juz zauwazyc kilka osob, jednak nie znal nikogo z obecnych. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:36. |