![]() |
Odp: Forumowa Mafia III
I nic. Rzaleg. >:(
|
No niestety.. Poczekamy do następnej edycji :D
|
Ktoś wyżej mówił, że mafia strzela. A właśnie nie prawda. Wiem czemu miałem zginąć, ale nie powiem bo się nie chcę wychylać. I to na pewno cattani mnie ocalił (tak swoją drogą - dziękuję cattani). Obstawiałbym, że to Ktoś mnie uratowała i, że to Krewetka chciał mnie zabić, bo go podejrzewam. I zresztą - nie pogram zbyt długo, bo się na mnie uwzięli i dziś znów mnie zabiją, ale już skutecznie :-(
|
Miałam być wieczorem, ale nie mogłam się powstrzymać i weszłam jeszcze teraz :D
Właśnie, red dobrze mówi. Mafia nie może zabić pierwszej lepszej osoby, bo tym sposobem mogliby się łatwo wydać. Przynajmniej w poprzedniej edycji decyzje naszej mafii były dobrze przemyślane. :D Od razu zapytam, kogo podejrzewacie? Ja muszę to przemyśleć, bo ciężko tak rzucać oskarżenia na samym początku gry... |
wieloryb czy ty nas szpiegujesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
HEHEHEHEHEHEHE Ja to podejrzewam, że redmoon jest cattanim. |
Tak sobie myślę, że nie ma co się zastanawiać kto jest Cattanim, bo tylko ułatwiamy sprawę mafii. Chyba, że kogoś takiego wytypujemy do odstrzału, to lepiej powiedzieć coś w stylu: hej, ludzie, ale to chyba Cattani, kurka no :D
|
wydaje mi sie, ze to PP rzucil pierwsze ostrzezenie na reda, chyba nawet krotko przed 22. a co potem? red prawie kopie w kalendarz.
|
Mam wątpliwości by na początku gry mafia pisała tu, że kogoś podejrzewa i później tego kogoś by zaraz zabijali.. Równie dobrze PP mógłby napisać: JESTEM Z MAFII, ZABIJCIE MNIE!
Poza tym, to "niby" podejrzenie PP wyglądało bardziej na żart niż poważne oskarżenie ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:22. |