TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia III (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66672)

Cheyenne 31.03.2014 22:36

Odp: Forumowa Mafia III

I nic. Rzaleg. >:(

Kędziorek 31.03.2014 22:42

No niestety.. Poczekamy do następnej edycji :D

redmoon 01.04.2014 06:59

Ktoś wyżej mówił, że mafia strzela. A właśnie nie prawda. Wiem czemu miałem zginąć, ale nie powiem bo się nie chcę wychylać. I to na pewno cattani mnie ocalił (tak swoją drogą - dziękuję cattani). Obstawiałbym, że to Ktoś mnie uratowała i, że to Krewetka chciał mnie zabić, bo go podejrzewam. I zresztą - nie pogram zbyt długo, bo się na mnie uwzięli i dziś znów mnie zabiją, ale już skutecznie :-(

Diana 01.04.2014 09:01

Miałam być wieczorem, ale nie mogłam się powstrzymać i weszłam jeszcze teraz :D
Właśnie, red dobrze mówi. Mafia nie może zabić pierwszej lepszej osoby, bo tym sposobem mogliby się łatwo wydać. Przynajmniej w poprzedniej edycji decyzje naszej mafii były dobrze przemyślane. :D

Od razu zapytam, kogo podejrzewacie? Ja muszę to przemyśleć, bo ciężko tak rzucać oskarżenia na samym początku gry...

Everlasting 01.04.2014 10:20

wieloryb czy ty nas szpiegujesz

Kędziorek 01.04.2014 10:45

Cytat:

Napisał Diana (Post 1810904)
Właśnie, red dobrze mówi. Mafia nie może zabić pierwszej lepszej osoby, bo tym sposobem mogliby się łatwo wydać. Przynajmniej w poprzedniej edycji decyzje naszej mafii były dobrze przemyślane. :D

Napisałam, że mafia strzela, bo mogą się tylko domyślać, kto ich najszybciej rozkmini. Nic pewnego na tym świecie :)
Cytat:

Napisał redmoon (Post 1810902)
Wiem czemu miałem zginąć, ale nie powiem bo się nie chcę wychylać.

Nie powiem, zaciekawiło mnie to..
Cytat:

Napisał redmoon (Post 1810902)
]I zresztą - nie pogram zbyt długo, bo się na mnie uwzięli i dziś znów mnie zabiją, ale już skutecznie :-(

Skoro jesteś pewny swej śmierci, to czemu nie chcesz nic powiedzieć? :D

Fallen 01.04.2014 12:01

Cytat:

Napisał Everlasting
wieloryb czy ty nas szpiegujesz

hehehehehe
HEHEHEHEHEHEHE

Ja to podejrzewam, że redmoon jest cattanim.

Kędziorek 01.04.2014 12:14

Tak sobie myślę, że nie ma co się zastanawiać kto jest Cattanim, bo tylko ułatwiamy sprawę mafii. Chyba, że kogoś takiego wytypujemy do odstrzału, to lepiej powiedzieć coś w stylu: hej, ludzie, ale to chyba Cattani, kurka no :D

alpherainn 01.04.2014 12:14

wydaje mi sie, ze to PP rzucil pierwsze ostrzezenie na reda, chyba nawet krotko przed 22. a co potem? red prawie kopie w kalendarz.

Kędziorek 01.04.2014 12:22

Mam wątpliwości by na początku gry mafia pisała tu, że kogoś podejrzewa i później tego kogoś by zaraz zabijali.. Równie dobrze PP mógłby napisać: JESTEM Z MAFII, ZABIJCIE MNIE!
Poza tym, to "niby" podejrzenie PP wyglądało bardziej na żart niż poważne oskarżenie ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:22.