TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia IV (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=67340)

Słodki Pan Ciastek 28.09.2014 20:53

Odp: Forumowa Mafia IV

Chyba zginę! Oczekuję świeczek!!!! :D

Lubie 28.09.2014 21:02

renibow, ja glosuje na Ciebie, poniewaz jak ja z chwalislawa przekonywalismy ludzi, zeby glosowac na Lune, ty oskarżałaś nas, ze sie jej za bardzo uczepilismy i jest niewinna, mowiac ze wlasnie tak dziala mafia, krzyczac glosno i przekonujac "mieszkancow bez zdania" do glosowaniaa na niewinne osoby. byc moze nie wiedzialas, ze Luna jest w mafi, ale w to na prawde watpie. Chcialas ja obronic ze wzgledu na to, ze niewiele osob sie zdeklarowalo do glosowania na nia. pozniej luna przy smierci zaglosowala na Ciebie. mielismy to zinterpretowac jako "apo jest niewinna", ludzie mieli pomyslec "mafia by sie tak nie wystawiala". Jak dla mnie to proste, ze Ty tez jestes w mafii.

Libby 28.09.2014 21:04

Trwała zacięta walka, na której pojawił się nawet sam Loki. Agenci dawali z siebie wszystko.
- Hulk… Ty rbisz to co zawsze! Stark – atakujesz z powietrza, Rainbow, myśliwiec jest twój! Hawkeye, lecisz ze Starkiem! Ja i reszta zostajemy na ziemi! – zakomenderował Kapitan Ameryka.
Wszyscy tylko kiwnęli głowami i ruszyli do swoich zadań.
- Osłaniajcie mnie! – zawołała Rainbow Dash, próbując się przedostać do myśliwca nieopodal.
- Widzieliście kontrowersyjną kaczuszkę?! – wrzasnęła Diana.
Najbliżsi agenci rozejrzeli się wokół, ale kontrowersyjnej nie było. Po chwili poszukiwań zauważyli jak Loki przebijał serce kaczuszki swoim „berłem”. Przybyli za późno. Nie zdążyli nic zrobić…

Dziś mafia sprzątnęła kontrowersyjną kaczuszkę.

Pozostali przy życiu:

1. Lepkie Paluszki23
2. Ktoś
3. Rainbow Dash
4. Skromny Pan Mroczności
5. konformistyczny lodzik
6. Nix
7. Pink Panther -
8. Diana
9. Everlasting
10. Słodki Pan Ciastek
11. Mystically mad
Chwalisława

Rainbow 28.09.2014 21:06

tak, tak było nie zaprzeczam. ale niestety wyszły błędy w moich "obliczeniach" na kartce, z których wywnioskowałam, że wy jestescie w mafii :P Luny w ogóle w tym nie uwzględniłam, gdyz nie udzielała sie zbytnio. pokierowałam się za bardzo Mrocznym, jednak po tym dzisiejszym wydarzeniu chyba bym go za to sprzątnęła wraz z mieszkancami xD

Słodki Pan Ciastek 28.09.2014 21:09

Albo to jest oznaka przebiegłości mafii, albo Reinbow się mści. Myślę, że to pierwsze. Apo chyba nie byłaby tak naiwna, żeby zabijać Lubisia, kiedy mieli sprzeczkę. Trochę inteligencji ma każdy ;) Jest to oznaka przebiegłości mafii, która chciała, żebyśmy myśleli, że to Reinbow. Ewentualnie pomyśleli, że będziemy się doszukiwać i do tego dojdziemy. nie wiem co o tym myśleć, ale wiem jedno:

Lubiś :-([*]

Prawdopodobnie jutro będę głosował na Reinbowa. Dla bezpieczeństwa.

mystically_mad 28.09.2014 21:15

Krewetka :( będę za Toba tęsknić (*) a juz cie polubiłam :(( jutro glosuje na chwalcie albo rainbow.

Chwalisława 28.09.2014 21:30

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1834660)
Prawdopodobnie jutro będę głosował na Reinbowa. Dla bezpieczeństwa.

Bartek... no proszę cię. Zlituj się i zacznij pisać poprawnie ten nick, bo strasznie nie to irytuje xd

naprawdę nie spodziewałam się, że kaczuszka już dzisiaj umrze ;( wielka szkoda[*]

mystically_mad 29.09.2014 15:05

Ta godzina i cisza? Dziwne...

konformistyczny lodzik 29.09.2014 15:23

Wszyscy chyba glosujemy na Rainow, prawda?

Pink Panther 29.09.2014 15:25

Kaczka? :O

Czyli nie był w mafii? :|

Dobra, to jest już bardzo dziwne. Osoby, które podejrzewam, okazują się być niewinne :|
No poza Luną. Muszę na nowo wszystko ogarnąć.

I według mnie powinniśmy zacząć działać w grupie. Bo jak się między sobą sprzeczamy, to mafia korzysta i jeszcze bardziej wprowadza nas na złe tory :|

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:09.