TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Nocne Życie - wszystko na temat dodatku (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16705)

Rendy 16.09.2005 14:03

Cytat:

Napisał Litlle Bloosom
to ja idę się zabić wszystcy mają tylko nie ja bo starzy nie chcą jechac do łodzi czy warszawy a u mnie w zadupiastych skierkach nie ma ;(

Witaj w klubie ja też nie mam ;( ;( ;(

vivien 16.09.2005 14:10

Jeeezzuuu... To nie jest temat po to żeby sie żalić że nie macie gry !! Nikt wam nie będzie współczuć! Litlle Bloosom nie wszyscy mają bo ja nie mam :P I jakoś nie idę się zabić... :P

Dementor 16.09.2005 14:20

Hę tylko , że ludzi z wielkich mist rozpieszczają a warszawa to już kurde w ogóle króluje :x

selesta 16.09.2005 15:35

Ludzie co sie zalicie, nikt wam tu nie pomoze. Co my tu nie prowadzimy polskiego czerwonego krzyza. a tymi glupimi gadkami pt."Jezu ja jeszcze niemam" to zasmiecacie piekne forum. Zamias tak truc dupe to zbierac puszki i sprzedawac. A kase na simsy. A nie marudzice ze rodzice wam nie chca kupic. CZy to tak trudno pozbierac troche odpadkow i sprzedac???MOgliscie latem zbierac truskawki, maliny czy inne owocy. A moze wy sie boicie pracy ??

Nesy 16.09.2005 15:47

Mam pytanie do tych którzy mają już grę. Czy na ostatniej okładce instrukcji jest reklama kolejnego dodatku? ( jakiego? )

Rendy 16.09.2005 15:51

Cytat:

Napisał selesta
Ludzie co sie zalicie, nikt wam tu nie pomoze. Co my tu nie prowadzimy polskiego czerwonego krzyza. a tymi glupimi gadkami pt."Jezu ja jeszcze niemam" to zasmiecacie piekne forum. Zamias tak truc dupe to zbierac puszki i sprzedawac. A kase na simsy. A nie marudzice ze rodzice wam nie chca kupic. CZy to tak trudno pozbierac troche odpadkow i sprzedac???MOgliscie latem zbierac truskawki, maliny czy inne owocy. A moze wy sie boicie pracy ??

Masz racje zresztą ja mam już prawie 90 zł haha tylk jest drugi problem u mnie nie ma nż?????Czy ktoś wie czy w Zakopcu jest nż jeśli tak to gdzie????????????????

EDIT:Agato tak na ostatniej stronie jest reklama dodatku następnego podobno jest o biznesie

klulewna 16.09.2005 16:29

Ja byłam dzisiaj w Makro, ale niestety jeszcze nie mają :( Dlatego mam pytanie, po ile NŻ jest w Empiku?? Bo nie wiem czy opłaca mi się jechać do Meda Marktu, jeśli różnica w cenie jest nieznaczna.

ps. w MM są po 69zl, prawda??

Natalia 16.09.2005 16:43

W empiku są chyba po 79, więc jest 10zł różnicy. Niestety ja i tak muszę kupić w Empiku, bo do najbliższego MM mam jakieś 120km :( A może ktoś wie po ile jest w Tesco Auchan lub Carrefour?

Rendy 16.09.2005 16:48

Czemu nikt nie powie mi czy w Zakopanym jest nż a jeśli jest to gdzie muszę to wiedzieć do jutra prosze odpoweidcie plisss!!!!!

!Miśka! 16.09.2005 16:53

WRESZCIE!!! Mam noce zycie tato mi kupił jak byłam w szkole ale sie ciesze!!!!!!!!!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:29.