![]() |
Cytat:
|
Jeeezzuuu... To nie jest temat po to żeby sie żalić że nie macie gry !! Nikt wam nie będzie współczuć! Litlle Bloosom nie wszyscy mają bo ja nie mam :P I jakoś nie idę się zabić... :P
|
Hę tylko , że ludzi z wielkich mist rozpieszczają a warszawa to już kurde w ogóle króluje :x
|
Ludzie co sie zalicie, nikt wam tu nie pomoze. Co my tu nie prowadzimy polskiego czerwonego krzyza. a tymi glupimi gadkami pt."Jezu ja jeszcze niemam" to zasmiecacie piekne forum. Zamias tak truc dupe to zbierac puszki i sprzedawac. A kase na simsy. A nie marudzice ze rodzice wam nie chca kupic. CZy to tak trudno pozbierac troche odpadkow i sprzedac???MOgliscie latem zbierac truskawki, maliny czy inne owocy. A moze wy sie boicie pracy ??
|
Mam pytanie do tych którzy mają już grę. Czy na ostatniej okładce instrukcji jest reklama kolejnego dodatku? ( jakiego? )
|
Cytat:
EDIT:Agato tak na ostatniej stronie jest reklama dodatku następnego podobno jest o biznesie |
Ja byłam dzisiaj w Makro, ale niestety jeszcze nie mają :( Dlatego mam pytanie, po ile NŻ jest w Empiku?? Bo nie wiem czy opłaca mi się jechać do Meda Marktu, jeśli różnica w cenie jest nieznaczna.
ps. w MM są po 69zl, prawda?? |
W empiku są chyba po 79, więc jest 10zł różnicy. Niestety ja i tak muszę kupić w Empiku, bo do najbliższego MM mam jakieś 120km :( A może ktoś wie po ile jest w Tesco Auchan lub Carrefour?
|
Czemu nikt nie powie mi czy w Zakopanym jest nż a jeśli jest to gdzie muszę to wiedzieć do jutra prosze odpoweidcie plisss!!!!!
|
WRESZCIE!!! Mam noce zycie tato mi kupił jak byłam w szkole ale sie ciesze!!!!!!!!!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:29. |