![]() |
mi smok nigdy nie plywal.... :huh:
|
Mi też smok nigdy nie pływał.
Ale podobno jak się zamówi sprzątanie to on sprzątaczki podpala. Ale ja tam nie wiem... Może to tylko chore urojenia niektórych dzieci i nastolatków. :angry: |
Mi raz smok żarł kwiatki a inne zaczeły się palić albo w tej samej chwili krasnal podlewał kwiata którego smok palił.
A tak ba marginesie z tymi rozmówkami nie na temat to proszę połączcie te posty w jedno albo skasujcie ję bo poco one tu. |
Cytat:
Magi on wszystko spala to sprzataczke tez |
:P U mnie smoki straszą listonoszke.
|
przeciez to zwykle psy strasza listonoszke ;)
|
a ile najdłużej wytrzymaliscie ze smokami? ja mam 3 i są już z moimi simami przez 76 simowych dni :D - w tym czasie zginęło dziecko i niezliczone ilości :D mebli... ale po podpaleniu mojej dziewczynki siedzą w zagrodzie <_<
|
To trochę z nimi wytrzymałaś ja najwięcej 30 dni. Później się wściekłam jak zauważyłam że nie ma połowy chaty. A rodzina kasy nie miała na remącik.
|
Ja najdłużej 16 simowych dni :lol: oj, smoki zawsze wszystko mi palą albo odchodzą nawet jak je daje do zagrody ;)
Ps.Nyska a znasz taki kod rosebud albo klapaucius ?? |
Moje jajo było zielone ale smok urodzil sie żółty i nazywa sie Pyritie.A reszta moich smoków miała zielone jaja a były czerwone. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:33. |