![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
@up: super administrator ;)
Mi pomysł z subforami się nie podoba - teraz jest dużo wygodniej zobaczyć jakiś ciekawy (i nie tylko ;) ) topic. Nie każdy miałby ochotę klikać w napis 'The Sims ileśtam' (jeszcze myszka by mu się szybciej zużyła :O) Cytat:
EDIT: I jeszcze raz apeluję, żeby pomyśleć nad dodaniem nowych emotikon :) EDIT2: I można by spróbować włączyć reputację na 'okres próbny' |
Wiecie co, nie wiem czy ruchome avtary by nie zmuliły nam troche serwera, a niektorzy pamiętają czasy, że codziennie był database error. Przemyslimy to :)
Reptuacja wracała juz 2 3 razy i userzy niestety zawiodli. Wątpliwe czy powróci, bo było z tego więcej złego niż dobrego. A co do emot, z chęcią bym zobaczyła nasze stare :) http://z7.invisionfree.com/HL2DQ_Tem...E=emoticons&s= pamietacie?:D |
@up: Faktycznie, nie pomyślałem o serwerze a o przywracaniu reputacji nie wiedziałem. Miałem cichą nadzieję, że użytkownicy od czasu jej wyłączenia się okiełznali.
A te emoty są chyba lepsze od aktualnych. Można by zostawić i jedne i drugie :) |
@Oaz: zanim weszły te obecne my mieliśmy jeszcze inne (poznałam, bo nie ma tego słynnego kodu ":con:")
Chyba, że te były jeszcze wcześniej. Ale i tak lepsze niż te obecne :| |
Pamietam jeszce vivlabam. Genialna emotka :D
|
A! Zauważyłem jeszcze jedną malutką rzecz - można by usunąć ten link na samej górze forum 'Bloguj z nami - rozstrzygnięcie konkursu'. Konkurs skończył się już jakiś czas temu :)
|
Dzieki za spostrzezeni, juz sie biore :D
|
ponieważ mamy dział The Sims 3, proponuję zamienić go miejscami z działem The Sims.
I odnośnie subfor: nie wiem czy innym to wadzi ale mnie lekko razi, że Dział TS2 jest taki wieeeelki. Co powiecie na dział "Expansion Pack - Rozszerzenia" a tam każde z EP jako subforum? |
^też mi się to rzuca w oczy
vivien rezygnuje, Bjork nie ma uprawnień administratora, a Oazis sama chociażby się rozerwała i/lub porzuciła studia nie dałaby rady sama, więc jeszcze ktoś naprawdę by się przydał Ale co tam, jesteście sto lat za murzynami, ot co! |
Invidia własnie prowadzimy debate co z tym zrobic :) Z pewnoscią w najblizszym czasie zrobimy nowy nabór.
Co do subfor bardzo prawdopodobne ze to wprowadzimy |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:12. |