![]() |
Odp: Uwagi dot. działania forum
Cytat:
Albo proponuję zakładającym tematy dodawać sondy. Jakoś dziwne, że znaczna większość komentujących domki/Simki i inne "twory" nie ma wyzerowanych liczników a nawet warnów za spam. O, Sherlock, odwidziało Ci się? Dobrze wiedzieć, że po paru dniach lubisz zmieniać swoje położenie :) Z winowajcy na pokrzywdzone dziecko. Dalej chcecie się wykłócać, kto jest mądrzejszy? Decyzja zapadła, oni nie odzyskają tych postów. @down: nie tylko Ty nie lubisz. |
Dla mnie większość komentarzy domów i simów to jeden wielki spam.
Niektórzy nawet za bardzo zdjęć nie oglądają tylko piszą: -Fajne, super, cudne 10/10 itp. i praktycznie taka sama ocena przy pawie każdym domku. Dla mnie przynajmniej to zwykły spam i nigdy nie lubię czytać tego typu ocen np. przy moich projektach domów. |
ale przynajmniej widac, jak bardzo was boli utrata postow. czyli spodziewajcie sie takich kar jezeli bedziecie nagminnie spamowac. tak na przyszlosc.
|
może wyłączyć naliczanie tak jak w offtopie albo w ogóle wyłączyć liczniki postów? :D ja bym była za
|
To byłaby lekka przesada.
Sądzę, że dużo osób by to zniechęciło do pisania postów na tym forum. |
jeny, ludzie, piszecie posty dla siebie/innych czy dla cyferek pod nickiem? ktos kto ma duzo postow to co, jest jakis lepszy?
|
bo nie ma licznika? A powiedz mi szczerze: na co wam licznik. Licznik jest tylko dla nabijaczy "ŁAAA JA MAM 5000 POSTÓW ALE JESTEM AKTYWNY I LEPSZY OD WAS". Potrzebni tu tacy?
edit: centa mnie wyprzedziła ale myślimy to samo jak widać |
Po wprowadzeniu tego średnia liczba pisanych postów trochę spadnie. Ale jeśli miałoby to zlikwidować zupełnie spamerstwo (co jest raczej nie możliwe) to nie mam nic przeciwko. Ale większość osób na tym forum nie jest pewnie tego zdania.
|
kiedyś były kwadraciki (czy tam gwiazdki) za konkretną ilość postów. Były zlikwidowane z powodu nabijania postów. Same liczniki postów również uważam za zbędne (zresztą - zawsze tak uważałam)
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:12. |