![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Szczerze to ja tam żadnych kresek nie zauważyłam... Fakt, mało gram psami, a kotami w ogóle, więc może się po prostu nie przyglądałam. Za to mnie denerwuje galop w pełni wyszkolonych koni i przyłażące na moją działkę bezpańskie i dzikie zwierzęta... Czy mam gnomy, czy nie, jest to samo. Szczerze, to z gnomami ustawionymi na odstraszanie jest nawet gorzej niż w ogóle bez gnomów, więc u mnie nie działają gnomy kompletnie.
|
Ja też nie widzę kresek... Może masz słabą grafę, albo niską szczegółowość ustawioną? Renderowanie zaawansowane masz włączone? Nie wiem czy to coś da ale można sprawdzić ;)
|
Cytat:
Najczęściej przychodzą do mnie bezdomne zwierzęta małych rozmiarów, koty, małe psy, czasem szopy. Kupiłam dużego psa i wybierałam opcję ,,Strzeż domu" czy jakoś tak. Jak się pojawiało jakieś zwierzę to albo uciekało albo mój pies zaczynał szczekać/biec za zwierzęciem i też uciekały. |
Ja mam w zasadzie tylko zwierzaki klatkowo-akwariowe w domu ludzi którymi teraz gram. Jakoś tak psy wydają mi się zbyt absorbujące, kotów nie lubię, ale tam gdzie tylko się da mam konie. Bo konie to moje najukochańsze zwierzęta :P W domu Agnieszki Zadek nie ma jednak miejsca na konia, zwłaszcza, że ja od razu kupuję 2, bo konie są stadne :P
|
do-cholery. mowiac o koniach, troche chyba za dobrze swojego traktowalam i teraz, mimo ze juz sie powinien na tamten swiat wybierac, jakos mu sie nie spieszy. on tak w nieskonczonosc bedzie sobie egzystowal jako emeryt czy w koncu raczy zdechnac kiedys? wolalabym sie nie uciekac do zabijania go kodem.
|
Cytat:
|
hm, a idzie jakoś " wywołać" śmierć? mam taki sam problem z konikiem, nie żebym była sadystą jakimś, ale jest mi to potrzebne :P
|
Cytat:
|
okejka, dzięki violcia : D
|
jak zwierzęta w grze mogą mieć małe ,raczej za pomocą czego ? XD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:33. |