![]() |
Odp: <3 Rodzinki Eyvee <3
hehe, ciekawe imprezy :p
zdjęcie z stercie liści, zarówno Trevora jak i Kościldy urocze :) zdobyły moje serce :p zaczyna mi się podobać ten Trevor ;P chyba trafi do mojego sąsiedztwa :p kiedyś będzie jak znalazł :D i tak, tagi wymiatają :P |
Przebranie Trevora wymiata:D:D
Ale z tego jednorożca złośliwa chabeta, niech sobie gryzie marchewki, a nie.. :(( "Nie bedziesz bic kobiety na moich oczach ty babski bokserze!" - jejku, jaki rycerz z niego;) super odcinek, czekam na więcej PS. tagi wymiatają:D |
Ogień w oczach jednorożca :D
Niech rzuca dalej takie uroki. Mi też by się przydały :D Czekam na więcej :D |
Mrrrr Trevor :D
Ale on niegrzeczny... Rzucił eliksir miłosny? Trevor niby jest oschły, ale pocałunki z tą dziewczyną mmm. Jak ją bronił, rycerz :D |
Cudne zdjęcie! <3
http://s20.postimage.org/pzk4hljvx/Screenshot_3.jpg Ale przywalił tatuśkowi. :D Czekam na next. |
robisz wspaniałe zdjęcia, miło się ogląda. fajna imprezka :D Trevor miał świetny kostium, nie ma co. czekam na więcej.
|
zdjęcie Trevora na motocyklu ląduje u mnie na tapecie! :D
I nie będę gorsza, też dodałam swój tag. ;D |
@up i u mnie też! :D
Cuuudne zdjęcia *.* Trevor... Podoba mi się taki złośliwy, wredny :D Niech dalej rzuca eliksirami, będzie zabawniej! ;D A kostium miał cudowny :3 Czekam na dalsze losy :) |
Eyvee, czy ja mogę powtórnie poprosić o pliki bliźniaków (Tony & Kise), Vanessy i April? [prosi]
Mnie się najbardziej podoba podwiązka Kościdli. Nawet nie wiedziałam, że coś takiego nosi... Eyvee, twoje powieści ciągle uczą czegoś nowego :D Trevor jest takim innym ugryzieniem tematu, ale równie sympatycznym, jak twoje poprzednie historie ^^ Dużym plusem są te dodatki :D |
Trevor bedzie mial dzieczyne! bardzo dobrze co bedzie tak sam chodzil :)
Ten bialy jednorozec jest piekny, Trevor ladnie na nim wyglada :) ale i tak najlepiej wyglada jako hot dog :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:01. |