![]() |
Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów
Ja mam nadzieję, że niemowlęta będą w końcu przypominać niemowlęta, a nie lalki oraz, że będą się bardziej ruszać w kojcu, wiercić, a ich płacz będzie budził chęć przytulenia bobaska a nie mordercze myśli xD
|
Cytat:
Ja mam nadzieję, że wraz z czwórką nadejdzie koniec golasów w pieluchach i larw w kokonie. |
jejku, już nie mogę się doczekać tych wieści o animacjach :D
niemowlaki w dwójce były bardziej ruchliwe :P W trójce to w ogóle jakby były martwe xD Moim zdaniem powinny się wiercić i wymagać trochę więcej uwagi ;) |
Cytat:
W dwójce były bardziej ruchliwe, bo nie były skrępowane becikiem. Były gołe i wesołe :P Mam nadzieję, że w czwórce będą mieć jakieś śpiochy czy coś w ten deseń. edit: animacje jutro, prawda? |
A najlepiej, żeby dało się niemowlaki przebrać w pieluchę, becik lub śpiochy i będzie git ;p
No własnie, info o animacjach chyba jutro, a byłem pewien że to już dziś... :| |
Niemowlaki powinny być takie jak w dwójce, tylko ciut mniejsze, bo te w dwójce to wyglądają jakby już miały 2-3 miechy. I zgadzam się z Absolemem, że powinniśmy mieć wybór jak ubrać dzieciaka. Wspominałam kiedyś, że wolę trójkę od dwójki, ale widzę wady w trójce... jedną z tych wad trójki są skopane niemowlaki, które wyglądają jak małe mumie... Niemowlaki w dwójce potrafiły dać popalić :D Te w trójce to jakby nie istniały... za mało je słychać... Powinny też być odbierane rodzicom szybciej. Kiedyś musiałam olewać dzieciaka przez dwie Simowe doby, żeby przyjechała opieka społeczna...
|
Oj anie! Te w trójce dają mi się we znaki okropnie, tylko zawsze czekam aż przejdą do etapu małego dziecka. Te ich wrzaski, które wyzwalają we mnie negatywne emocje dają mi popalić ;p
Najlepiej, jakby w TS4 płacz niemowląt wzrastał stopniowo. Najpierw trochę delikatniejszy, a potem jak nikt nie przychodzi zmienić im pieluchy niech drą mordę :D Nie wiem czy tak się zachowują prawdziwe niemowlęta, ale w simsach byłoby to wygodne ;p |
@up Zgadzam się! :P
Jestem ciekawa czy w trybie budowy będzie można stawiać skośne ściany pod różnym kątem (na co ja liczę.. :D) podobno ograniczać nas będzie tylko wyobraźnia, więc.. fajnie by było jakby liczba pięter też się zwiększyła. Tak to na plus z tym trybem budowania, chociaż nadal nie zamierzam kupować tej gry ;p |
Ale denerwują mnie z tymi newsami. Za podawanie nieprawdziwych informacji powinni ich wieszać.
Teraz się pewnie okaże, że wcale włosy nie będą rosły - a tak się napaliłam. |
Dlatego lepiej nie napalać się przedwcześnie ;)
Mogliby się pospieszyć z tymi news'ami, niecierpliwię się :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:36. |