![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Przepraszam za to, że jestem wredna i że to był offtopic. Dziękuję. |
u mnie "cio: gada moja babka z polaka jak jej powiem "per pani" ;p
|
Cytat:
Albo nie ma paru zębów w sztucznej szczęce. Chyba, że jest młoda - w takim wypadku, pewnie ma kompleksy. |
stara baba, nazwisko Ząbek wiec moze cos z zebami ma. legenda szkoly. pelno o niej opowiastek i tym podobnym. taka sobie ząbkula ;p
|
Głupie kompy z małą ilością pamięci(mój drogi kompie to do ciebie). Ja jakoś sobie radzę, jak juz mi wreszcie weszł to rodzinki sie ładują długo,, no i jak simów jest powyżej 4 to się tni gra. Ale namówie rodzicieli na parę ramów.
|
Oryginalnie dodany przez simsed
pieprzycie 3 po 3 ... jest taka sprawa ja mam durona 1,0 ghz 256 ram geforce 2 mx400/400 mam wylaczony antyaliasing inne programi w tle , filoztropowanie wylaczone i na low mi chodza bardzo dobrze na medium mi chodzi plynnie laduje sie szybko nawet bardzo szybko ... wiec przestancie pieprzyc o bardzo dobrych kompach :/ szkoda mi was ... Jak by Ci udało się przełączyć jeszcze w tryb 256 kolorów to śmigałoby jak na formule 1 :D Cytat:
Z powodu karty graficznej rzeczywiste parametry masz mniej więcej takie: Celeron 800MHz~1GHz, RAM 100~140MB. Oczywiście dotyczy to tylko TS2, większość innych gier i programów będzie chodzić zupełnie dobrze. Z nową kartą nie przesadzaj, albo skonsultuj się z jakimś znajomym obeznanym w temacie żeby określił ile może wytrzymać zasilacz. Z reguły zasilacze dobierane są do tego co jest w środku, a nowa bardzo dobra karta ma dosyć duży apetyt na prąd. Efekty słabego zasilacza mogą być jeszcze bardziej przykre niż to co masz teraz. Simsed w jednej sprawie ma rację: karta graficzna do TS2 wcale nie musi byc "wypasiona" i nawet stary poczciwy GeForce 2 spowoduje zdecydowaną poprawę. Tak więc korzystniejsze będzie kupno karty GeForce 5200 (ok. 250zł) i RAM 256MB (niecałe 200zł). Po tym będziesz mogła mówić wszystkim tak, jak przytoczony na początku simdam z jedą różnicą - nie będziesz musiała aż tak ograniczać jakości grafiki. |
[QUOTE=gtx]zrób ta jak ja ! ja mam pentium 2 700 mhz 128 mb ram i 32 mb karte graficzną i działa dość płynnie ( ale to jeszcze tylko dwa tygodnie i nowy komp :) ). Ściągnij bądź znajdź program PowerStrip służy on do podkręcania komputera ,!!!! ALE OSTROŻNIE Z TYM !!!! ponieważ bardzo go podkręcisz a ci sie może spalić kompuiter . bedziesz miał takie dwa suwaki tam i skalę nie wolno ci wnikać na skale czerwoną bo wtedy komputer bedzie śmierdział spalenizną i bedziesz musiał miec nowego. Przesuń oby dwa suwaki na poziom no powiedzmy pomaranczowy. Zaakceptuj ,zresetuje kompa i sprawdź jak bedzie działał. POWODZENIE
Ja mam identyczny komputer jak sharon ale nic mi nie dal ten program wzielam nawet na czerwone i nic (nie spalil sie) po prostu NIC ja tesh jestem sharon w rozpaczy. Nie moge tak samo grac!! Jest mi bardzo przykro ale i ja potrzebuje troche wspolczucia wiec nie jestes sama!! naprawde pozdrófka dla wszystkich |
Cytat:
|
eee mam pytanie bo jush sie pogubilam:
wiec ile kosztuje (ok) karta graficzna: geforce 3 lub 4 - ?? i ja mam 128 ram a chce miec 256 - ?? a czy procesor 950 mHz Amd Duron (jeslo nie to ile kosztuje taki jaki potzrebny jest do the sims 2 zeby sie nie tnelo w ogole i ile kosztuje - ?? Bo chce dokupic se sprzet!! NIE CHCE WYMIENIAC KOMPA NA TO SIE RODZICE SIE NIE ZGODZILI MUSZE KUPIC ZA SWOJA FORSE A NOWEGO MI NIE STARCZY! HEH PROSZE O POMOC!! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:11. |