TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jak wygląda życie twoich simów w the sims 2? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=10736)

patryk123 04.05.2005 11:32

Cytat:

Napisał ▫Molly▫
Staram sie tworzyć normalne rodziny, ale zawsze odpala mi jakiś hmm... debilski?? (szorry) pomysł.. no więc... np. wymyślam nagle , że moja simka musi oddać się obserwacją ufo inaczej nie będzie vczula się w życiu spełniona. Lub, że moja simka nagle (po zdobyciu kariery politycznje:)) chce zostać malarką... Raz stworzyłam wegetarianina :P

zycie bez zmartwien i mam taka misje muszedo konca rzycia moich simow zarobic pierwszy milon udalo mi sie to ale musialem pic litrami eliksir mlodosci :P

Megga 17.06.2005 18:22

A u nie w simsach życie to sielanka.
Staram się żeby mw każdym domu panował nastrój rodzinny. Rodziny mają swoje tradycje i cała rodzina mieszka w 1 domu.
Wszyscy mają aspirację Założenie rodziny

ignis 17.06.2005 20:35

Choroba simowa

A ja jestem chyba chora. Przywiązuję się, biedactwo, do moich simusiów ;( . Zazwyczaj prowadzą spokojne życie. Mają kupę kasy i jeszcze więcej dzieci;)Kiedy raz się zawezmę i powiem sobie, że tym razem spapram komuś życie i np. rozwiądę szczęśliwe małżeństwo po fakcie dokonanym jest mi przykro i najczęściej kończy się to kolejnym ślubem i sielanką do końca życia:D. Mam taki zwyczaj, że gadam do swoich simów :wacko: Tak poprostu mówie do monitora :D Cieszę się gdy im się coś udaje, jak dostaną awans, zajdą w długo oczekiwaną ciążę lub osiągną inne sukcesy. Raz się nawet robeczałam jak mi sim ze starosci umarł ;( Biedne ze mnie dziecko

Rapunzel 17.06.2005 21:36

Staram się,aby moi Simowie wiedli życie bez zmartwień.Realizuję ich pragnienia i cele życiowe,zdobywam przyjaciół, zakładam rodziny.Z reguły zawsze mają złoto albo platynę.
Chociaż nie zawsze mi się to udaje i wtedy żyją normalnie, jak inni .Praca,przyjaciele,rodzina. Ot, takie nudne życie :)

Margierytka 17.06.2005 23:59

Cytat:

Napisał Artusek
Cześć! Zawsze mnie ciekawiło, jakie jest życie simów u was?Czy wygląda jak Wenezuelska telenowela,czy może rzeczywistość typu piękne, idyliczne życie? Proszę o komentarze!

Kiedys tworzyłam własnych.... Teraz tylko wielopokoleniowo gram w scenariusze Maxisa... A moje simy? Cholera one i tak robią co chcą a ja jestem... Bóg??? Welki Brat?? W każdym bądź razie złoto i platyna i schodzą pięknie z drinkami w ręku.... A najbardziej lubię? Nerwusa. W każdym bądź razie pod moją ręką (bez kodów i cheatów) wyszedł na ludzi (matuchna i jej kolejny mąż wzmacniali mu cechy i zrobili z Nerwusa super faceta), ma nową facjatę... Żonę po studiach i syna, dochrapał się generalskiego stołka.... Oliwka - jego matka niańczy dzieciątko. Żyć nie umierać...

LindSay 18.06.2005 11:25

Czasem nudzi mi się normalne życie moich simów. Teraz moja ukochana simka, która ma męża i czwórkę dzieci (dwójka już się wyprowadziła) ma kochanka :) . I jest teraz bardziej ciekawiej!!!

Amek 18.06.2005 18:07

Moja ulubiona simka ma męża i 3 dzieci każde z innego związku. Obecnie ma 8 kochanków ( 5 żonatych ) A najdziwniejsze jest to że jak z jednym z nich robiła bara-bara to przyszedł jej mąż, zobaczył to i nic

Trish 19.06.2005 13:24

Ja mam jedną ulubioną rodzinkę "Morkisz". Gram nią od pół roku. Mam już 7 pokolenie i dalej mam zamiar ją prowadzić. Może pobije rekord?

klakla999 20.06.2005 10:28

ja zawsze robię im normalne życie

.:Karmelia:. 23.06.2005 19:52

EE tam u mnie żyją jak normalini ludzie...Czasami zdarzają im sie wpadki...Najbardziej wkurza mnie lama Dżina....OOOchh

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:10.