![]() |
Cytat:
|
A u nie w simsach życie to sielanka.
Staram się żeby mw każdym domu panował nastrój rodzinny. Rodziny mają swoje tradycje i cała rodzina mieszka w 1 domu. Wszyscy mają aspirację Założenie rodziny |
Choroba simowa
A ja jestem chyba chora. Przywiązuję się, biedactwo, do moich simusiów ;( . Zazwyczaj prowadzą spokojne życie. Mają kupę kasy i jeszcze więcej dzieci;)Kiedy raz się zawezmę i powiem sobie, że tym razem spapram komuś życie i np. rozwiądę szczęśliwe małżeństwo po fakcie dokonanym jest mi przykro i najczęściej kończy się to kolejnym ślubem i sielanką do końca życia:D. Mam taki zwyczaj, że gadam do swoich simów :wacko: Tak poprostu mówie do monitora :D Cieszę się gdy im się coś udaje, jak dostaną awans, zajdą w długo oczekiwaną ciążę lub osiągną inne sukcesy. Raz się nawet robeczałam jak mi sim ze starosci umarł ;( Biedne ze mnie dziecko
|
Staram się,aby moi Simowie wiedli życie bez zmartwień.Realizuję ich pragnienia i cele życiowe,zdobywam przyjaciół, zakładam rodziny.Z reguły zawsze mają złoto albo platynę.
Chociaż nie zawsze mi się to udaje i wtedy żyją normalnie, jak inni .Praca,przyjaciele,rodzina. Ot, takie nudne życie :) |
Cytat:
|
Czasem nudzi mi się normalne życie moich simów. Teraz moja ukochana simka, która ma męża i czwórkę dzieci (dwójka już się wyprowadziła) ma kochanka :) . I jest teraz bardziej ciekawiej!!!
|
Moja ulubiona simka ma męża i 3 dzieci każde z innego związku. Obecnie ma 8 kochanków ( 5 żonatych ) A najdziwniejsze jest to że jak z jednym z nich robiła bara-bara to przyszedł jej mąż, zobaczył to i nic
|
Ja mam jedną ulubioną rodzinkę "Morkisz". Gram nią od pół roku. Mam już 7 pokolenie i dalej mam zamiar ją prowadzić. Może pobije rekord?
|
ja zawsze robię im normalne życie
|
EE tam u mnie żyją jak normalini ludzie...Czasami zdarzają im sie wpadki...Najbardziej wkurza mnie lama Dżina....OOOchh
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:10. |