![]() |
Cytat:
najfajniejsze pragnienie..hmm...chyba takiego nie ma najłupsze pragnienie: bara-bara z xxx simami najgłupsza obawa: skorzystać z toalety publicznej, zostać przyłapanym na zdradzie, chociaż nikogo się nie zdradza :| |
taa albo MIEC 10 DZIECI!!!
Obawa??? eee... JAK KOBIETKA JEST W CIAZY TO WYMIOTY... przeciez zawsze tak jest ze kobiety w ciazy wymiotuja ale to mniejsza z tym |
Cytat:
Moja koleżanka to miała u Balbiny Biedak:\ |
ja też zbyt długo nie gram w kochane TS2 ale chyba najgłupszym pragnieniem było u mojej córeczki (jeszcze jako dziecko) zatrudnienie majstra-rodzice mają to samo pragnienie :). A najgłupszą obawą dla mnie jest dostać e-maila. Gupie jakieś takie.
|
Albo obawy kłopoty z pęcherzem przy swojej ukochanej ;D
|
Mam nową beznadziejną obawe: nie wychodzi mi chessburger :\
gosh... co za obawy... ja nie wiem kto coś takiego wymyślił :closedeye |
według mnie najgorsza obawą jest :
sprzatać ... przecież jak sim nie będzie sprzatał to utonie w śmieciach ... albo będzie miał zawsze niski wskaźnik "wystroju" a pragnieniem : np.krzesło w cenie conajmniej 120$ co to wogóle za marzenie ... przecież te krzesła powyzej 100 sa takie brzydkie i bednadziejne ... a do tego co ma cena do krzesła ... :/ |
Najfaniejsze : Mieć 10 dzieci.
Najgłupsze : Kupić grę w cenie conajmniej 1000$ (a najdroższa gra jest za coś ok. 890$) :( |
Bezsensowne: Mieć 10 dzieci, Zmienić pieluszkę :\ i Skorzystać z toalety publicznej
Najciekawsze: Brak |
Albo miałam rodzinkę 3 osoby. No i dziecko miało obawę "zrobić przyjecie", tylko w tym samym czasie rodzice mieli takie pragnienie :O
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:02. |