![]() |
O, jest kod! Klikasz ctrl+shift+c i wpisujesz Make Me Alien Pregnant
Wtedy będzie można zajść w ciąże z kosmitą!! :P |
Cytat:
Ale jej nie chodzi o to zeby być w ciąży z kosmitą, tylko żeby urodziłą sie dziewczynka... Myślę ze ta metoda z kliknięciem facetem na babke jest dobra bo tak właśnie urodziła się moja pierwsza dziewczynka... |
Tylko że ja zawssze klikam facetem na babke i wychodzo chlopcy, wczoraj wzielam babko na faceta i nie wiem co mi wyjdzie.
babka jest etraz w ciazy . |
U mnie sami chlopcy. Żadnych blizniakow lub blizniaczek, żadnych dziewczynek tylko CHLOPCY juz mam dosyć!
Wchodzic jesli znacie jakos metode przeciwko rodzeniu sie chlopcow ---->Temat : Chłopcy ,Chłopcy i jeszcze raz Chłopcy! |
Jak sie kliknie facetem na babke to sie urodzi cdziewczynka a jak na odwrót to chłopiec.. a bliźniaki mi się nigdy nie urodziły ;(
|
zawsze jak klikam facetem na babke to rodzi sie chlopiec a jak babka na faceta to dziewczynka...
ostatnio jak kliklam facetem na babke to urodzili mi sie chlopcy... |
:D U mnie bardzo roznie i dziewczynki i chłopcy no i bliźniaki. :D
|
u mnie najczęściej chłpocy i czasami bliźniaki( urodzilo mi się już okolo 5 par blizniaczkow:P).. ale na pczątku gry były same dziefczynki :D
|
Ja ostatnim razem kliknelam babko na faceta i nie weim co wyjdzie. mam nadzieje ze blizniaczki
Oto moja kobieta ktora jest w ciazy : http://img126.exs.cx/img126/4245/sna...f176abe0yx.jpg |
u moich simow najczesciej chlopcy
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:46. |