TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Mój sim ... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1194)

froggermile 30.12.2004 09:33

Moj sim kiedys przyszedl z pracy i bardzo chcialo mu sie spac, wiec zasnal na ulicy(na dodatek na stojaco)A w tym domu mieszkalo chyba jeszcze 3 doroslych simow i nie mogli pojechaac do pracy bo ten przypał spal na ulicy... chyba ze 4 samochody staly i trabily na nniego, a ten nic. dopiero po kilku dniach sim sie obudzil bo musial isc za potrzebą. Ruszyl sie z miejsca, ale pozostali i tak stracili prace przez tego wała :D:D;P

LindSay 30.12.2004 10:08

Cha, cha!!!U mnie kiedyś goście do mnie przyszli ale ich nie przywitałam i czekali na trawniku, czekali...nic nie kasowałam! Później na trawnku nocowali i zdechli;-)

Binek 09.01.2005 10:10

MIAŁEM KIEDYŚ SIMKE i jej męża ogrodziłęm dom basenem i zabiłem męża śmierć wskoczyła do basenu na główke i wyszła i dopiero wtedy wzieła dusze.

LindSay 09.01.2005 10:45

To było dobre :D !!!Ja kiedys cos takiego zrobiłam, że jak sim szedł po schodach, to schody skasowałam za pomocą kodu i wtedy...sim spadł na ziemię!!!To wyglądało komicznie :P !!!Sim spadł i tak dzwinie potrząsał głową i później wstał i tupał nogami... :D :D :D

Nessa 13.01.2005 13:11

psypadek na miescie w randce

Nioo ja kiedyś w randce miałam sima który szukał dziefcyny :D Nio i grał sobie w mini kolej na mieście :P (a ja wtedy szukałam kandydatki dla niego ;) ) No i nagle zobaczyłam że przestał grać i no i najechałam na niego kursorem żeby dać mu jakieś zadanie a wtedy stanęła przed nim jakaś simka i zaczęli sie całowac romantycznie :O Nawet jej nie znałam ;P skończyło się to ślubem-Arthur (bo tak nazywał się ten sim) już nie szukał dziewczyny(kłopot z głowy :P )Ktoś mówił cośik podobnego to mofie nie odgapiłam bo tak było naprawde :O

Corny 28.01.2005 11:03

u mnie nowakowa sie spaliła a nowak wlaz w ogień i jakis nie smiertelny bo sie nie spalił ;) :O

Corny 28.01.2005 11:07

ASZ SPADŁAM Z FOTELA CZYTAJĄC TE WASZE OPOWIASTKI!!!!!!HAHAHAHAHA!!!!!!!!!

Sra*y muszki będzie wiosna,będzie trawka lepiej rosła! :)

KubuS 28.01.2005 22:20

Cytat:

Napisał WaW-ka
moj napil sie 27 kubkow kawy a potem zachcialo mu sie sikac i umarl :roll: :roll: :roll:

Nooczywiście. A świstak siedzi i zawija je w te sreberka. Ludzie, ten temat jest po to, żeby pisać śmieszne rzeczy, które się PRZYTRAFIŁY waszym simom :P A nie wymyślone przez was !!! Jeszcze żaden sim nie umarł, bo mu sie chciało sikać. Zastanówcie się jak coś piszecie...

Kajex 29.01.2005 09:52

Kiedyś zrobiłam w Simsach impreze i przyszedł jakiś gość , gadał przez komóre a potem przyjechała po niego limuzyna i leciał do niej na siedząco... :wacko: Reszta simów tak sie na to gapiła i biegła do tej limuzyny... ;)

Zielono_oka 29.01.2005 12:43

zrobiłam kiedyś żeby pomasować dróbiego sima i jakoś tak nie trafił mu w plecy i masował powietrze:D a ten drugi był cały zadowolony:D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:55.