![]() |
Hmm...mnie jakos nie rozmieszają te screeny, ukazują tylko ukrytą nie doróbkę gry...no dobrze tylko z łóżkiem mi sie podoba trochę, bo wyglądają jak, by mieli uraz. Może wyjmijscie tego kierowce auta, który odwozi sima do work.
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img136.exs.cx/img136/2522/simwsimie6rv.jpg Kierowca autobusu, a ten na dole to pilot helikoptera |
temat swietny screeny tez :):)
jak wyjda mi jakies fajne zdjecia to moze je wstawie na forum :):) :P:P i pomyslec ze po "bara-bara" simowie sa szczesliwi... po takich wygibasach ja bym byla obolala :D :D |
A robowal ich ktos "wyciagnac" z basenu??? Jak robia bara-bara, to znaczy te smieszne "fikolki" Hehehe To tez musi byc zabawne :P :ashoot:
|
W jedynce miałem w domu ściągniętą przebieralnie i oni tam To robili i tesh wyciągałem to kodem i zwała była. Ta głowa do góry nogami to naprawdę hardcore:-)
|
heh slyszalem gdzies ze gra "sims2" bedzie ograniczona wiekowo, ze wzgledu, na takie wlasnie sytuacje, a moshe to tylko plotki, nie wiem. Chociaz do tych "lozkowych" animacji mogliby sie bardziej postarac. :\
|
Cytat:
|
simy sa realistyczne ... my "oficjalnie" nie widzimych tych ... karkołomnych wyczynów no a reszta gry ma sie bardzo dobrze do realizmu
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:30. |