TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Opiekunka nie umie się opiekowac dziećmi!!! (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12792)

davidosss 15.04.2005 22:40

:o za bardzo to przezywacie

Cytat:

Napisał Hakerka
Nie chce byc nie grzeczna, ale ile jeszcze bedziecie walkowac ten temat? Opiekunka jest jaka jest, a te dzieciaki sa TYLKO podkreślam TYLKO programem i nic nie czuja.
Ps. Chyba mala nabijalnia sie robi

Też tak sadze ludzie wy tak nie przezywajcie tak mocno tej gry bo wam nerwy zepsuje !!!

kamyk 16.04.2005 07:33

przecież to wiadomo że opiekunka nie umie się zajmować dziećmi...
tyle razy ten tamat był roztrząsany...... :O

didaa13 16.04.2005 12:51

Teraz to już wszyscy sobie posty nabijają i piszą np. Tak, opiekunka nie umie zająć się dzieckiem.

..::PIRATKA::.. 17.04.2005 13:40

A ja nigdy, PRZENIGDY jeszcze nie zamówiłam opiekunki w TS2 :O I chyba tego nie zrobię ... Cieszę się, że tego nie zrobiłam, choć może kiedyś spróbuję ;) Może to jakiś błąd w grze, że nie zajmuje się dziećmi?

Patryczek 17.04.2005 17:55

Ej, a która opiekunka właściwie tak dobrze karmi i dba o dziecko???!!!

U mnie jest opiekunka Sergiusz dopiero 1 dzień i zabardzo nie zauważyłem nic w niej negatywnego.

Binek 18.04.2005 17:21

Sergiusz i... chybaKaren ;)
Taka siwa z krótkimi włosami!
Rozpuszczonymi.

Edit:
Dida13 to waśnie ty chyba nabijasz posty bo nie wiem po co powtarzasz po Hakerce? Tak samo ty dawidosss

LindSay 19.04.2005 13:20

Pamiętam taką jedną opiekunkę, która zsikała się na ślubie moich simów!!!Bo co chwilę robili toasty na cześć simów... :D . I na dodatek chyba musiałam strasznie śmierdzieć, bo wszyscy zatykali nos! I to ma być opiekunka która nawet się nie umie zachować na ślubie?! Eh...... :\

Patryczek 19.04.2005 14:52

I właśnie przez takich ludzi co mówią "To jest głupie", albo "Dziciaki sa tylko programem, wiec nic nie czuja" to odrazu tracę chęć do gry.

Może i jest programem, ale co z tego?! Nam sprawia to przyjemność :P, a jak Ci sie nie podoba to w to nie graj :wink: xP

Binek 19.04.2005 15:17

Patryk jakoś nie widze żeby komus to sprawiało przyjemność :/
I po co nabijasz takiego bezsensownego posta?
Moi simowie nie mogą isć do pracy bo małe dizecko nie moze zostać... i ta opiekunka przyłazi i sobie je i ogląda telewizje. A dziecko się bawi lalkami i ma mokre pieluchy. Te opiekunki sa jakieś......

Aga:-) 20.04.2005 12:21

Proszę nie nabijać postów. Mówię grzecznie i chcę abyście tak nie postępowali. A co do opiekunek to miałam rodzinkę Kasia (pokojówka) Don Lotario, Dawid (dziecko), Andżelika, Liliana (znacie), oraz Albin i Lola (niemowlaki). A więc Kaśka brała ślub z Donem. Zatrudniłam opiekunkę. Moje dziecko ma pełno w... Sami wiecie :) a ona głupia zajmuje krzesła, je posiłki tańczy, robi toasty i siedzi w jakuzzi. Musiała Kaśka się dzieckiem zajmować zamiast być na imrezce. Acha. Jedno dziecko postawiła koło lodówki, a drugie chciała nakarmić i nie mogła. Pozostałe były ok. Ale jak wygląda ta bezczelna?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:11.