TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Czego nie lubicie robić w TS2?????? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13349)

The FerG 03.05.2007 09:51

Cytat:

Napisał karolcia92
DogFun, ja też nie lubię tych rzeczy, ale na szczęście są kody :P

Ja nie używam kodów tylko czasami na kase ,ale to tylko wtedy jak robie gsobie sima bogacza :P

No i jeśli do Fs czy do filmiku :)

Bruce Lee 06.05.2007 07:31

Cytat:

Napisał Zaria
a ja najbardziej nie lubie usmiercac emerytow - za długo to trwa jak sie czeka jak sie zestarzeją

Wpisać boolProp testingCheatsEnabled true i dać na tego starucha Set to Birthday i Twój staruszek ma już tylko jeden dzień życia :D

DiabolicAngel 06.05.2007 09:31

Ja nie lubię uczyć simów tych umiejętności... I zaprzyjaźniać się, żeby awansować... Po co przyjaciele, żeby zarabiać więcej? :O

rosex 06.05.2007 09:58

Cytat:

Napisał DiabolicAngel
Ja nie lubię uczyć simów tych umiejętności... I zaprzyjaźniać się, żeby awansować... Po co przyjaciele, żeby zarabiać więcej? :O

Od tego są kody ;d

DiabolicAngel 06.05.2007 11:00

Cytat:

Napisał Jaroszka
Od tego są kody ;d

Ale teraz próbuje grać BEZ ŻADNYCH kodów... Nie zła jestem, co? ;P

karolcia92 07.05.2007 13:45

Cytat:

Ale teraz próbuje grać BEZ ŻADNYCH kodów... Nie zła jestem, co?
Ja bym nie potrafiła grać bez boolPropa, bo dzięki niemu sim może wogóle nie spać, nie jeść, nie zaspokajać potrzeby zabawa i towarzystwo, lub w odpowiednim czasie je zmniejszyć :) Bez 'aging off' też nie gram, bo moim zdaniem simy się za szybko starzeją :con:

DiabolicAngel 07.05.2007 13:55

a moim zdaniem za szybko starzeją się tylko małe dzieci, ale za wolno staruszkowie ;) A co do boolPropa to też czasem z nim grałam, ale wtedy było nudno bo simy nic nie musiały robić...

Jakly 07.05.2007 19:08

Czekać aż mi się gra włączy, budowania domów... Oj duuuuużo tego jest ;P Ale chyba najbardziej nie lubię zarabiać Simami :P Czasami robie sobie takie rodzinki w których mam zamiar poprowadzić je od biedy do bogactwa... ale i tak w końcu używam kodu bo mi się gra nudzi :laugh:

Eámanë 07.05.2007 20:30

Cytat:

Napisał karolcia92
Ja bym nie potrafiła grać bez boolPropa, bo dzięki niemu sim może wogóle nie spać, nie jeść, nie zaspokajać potrzeby zabawa i towarzystwo, lub w odpowiednim czasie je zmniejszyć :) Bez 'aging off' też nie gram, bo moim zdaniem simy się za szybko starzeją :con:

To co Ty w ogóle robisz w simsach? Przecież chyba na tym polega gra, żeby zaspokajać potrzeby : >

Rocket 07.05.2007 21:16

Nienawidzę opieki na dziećmi w wieku szkolnym i emerytami. Zawsze zabieram emerytów do jakieś domu i tam sprzątają, pielą ogródek itp. A dzieci kładę spać o 19.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:39.