![]() |
Odp: Ucieczka z domu...
u mnie Lilianna Przyjemniaczek przyjechała w radiowozie... ;)
|
Ile razy moi simowie uciekali,tyle razy nie zostali złapani.
No i dobrze . hehe |
Ja niedawno zrobiłam taką rodzinę małżeństwo i urodził im się chłopak.
Kiedy on był nastolatkiem uciekł z domu 5 razy, a przyjechał w radiowozie 4 razy. |
Raz przez pomyłkę moja simka została przyłapana przez rodzinę.. :D Przyjechał już po nią znajomy, więc poszła sama, nie zauważyłam tego, bo eksperymentowałam z jednym kodem. Akurat zobaczył ją jej tata stojący na zewnątrz, skarcił ją i kazał wracać. Oprócz tego kilka razy moje simy zostały przywiezione do domu radiowozem. xD
|
Mi idą , ale pierw sie pytają rodziców ;P
|
Kilka razy radiowóz, kilka razy przyłapanie na gorącym uczynku :D
ciągle sie coś dzieje :D |
Moi simowie byli zabrani przez policję parę razy, ale przez rodziców nie byli przyłapani. Nawet jak rodzice stali na podwórku, a sim wychodził. xD
|
Chyba to, czy mogą być złapani przez rodziców zależy od dodatków. Moja simka chciała się wymknąć z domu (po zainstalowaniu wszystkich dodatków) to ją mamusia przyłapała:) I się rozwrzeszczała (Do łóżka!!!). A gdy moja simka ciągle tylko stała, to mamuśka zamiast zajmować się ogrodem stała i wrzeszczała;). Przed instalacją dodatków to cała rodzina mogła się patrzeć i nikt jej nie łapał. Mógł ją złapać tylko radiowóz:)
|
Ja jak miałam sama podstawe the sims 2 to moich simów często rodzice przyłapali na wymykaniu się z domu ;).
|
Ja raz nie zauważyłam, że tata jest w pobliżu no, i przyłapał moją simkę i powiedział: "Takie zachowanie jest niedopuszczalne w tej rodzinie!".
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:51. |