![]() |
Ja najbardziej lubię wydziały, które pozwalają pracować w nowych zawodach i zdobywać nowe nagrody zawodowe np. badacz nauk przyrodniczych, show-biznes ( mam już przyrząd do zmieniania twarzy, bardzo fajny ), kariera paranormalna ( jeszcze nie używany wskrzeszeniomat bo simowie nie chcą umierać :D). Tak więc matematyka, psychologia, aktorstwo i biologia. Nigdy nie wybieram za to fizyki - i to nie dlatego że sama jej nie znoszę, ale dlatego, że w przyszłości trzeba zostać naukowcem, a ta kariera jest bardzo popularna.
|
Nocne Zycie Jest Swietne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 pazdziernika 2005
ja najbardziej lubie drama mialam 3 simow z tym kierukiem bio tez nie jest najgrosza najgorsze to psychologia nile ubie jej lol //////////////////kar//?? <<<<< |
Cytat:
Dawno w Simy co prawda nie grałam ale lubię wydział : Sztuka i nie wiem, wszystkie są fajne moim zdaniem :) |
Nie pamiętam czy tutaj pisałem ;P Ale co tam ;P Ja wybieram wydział w zależności od tego w jakim stopniu sim się czymś interesuje. Jeżeli np.: jego życiowe pragnienie to zostać kucharzem to wybieram Psychologię, jeżeli che być naukowcem to Biologie itp. Ogólnie zależy to od sima i ja mam najmniej do powiedzenia ;P
|
Ja narescie mam STUDIA
Ja dzisja dopiero zaczełam grac,Stworzylam swoja osobe Kasie L.Poszla na studia kierunek studiow Biologia i jestem obecnie na 2 roku 1 skonczylam z ocena 5+Jetsem z siebie dumna. :DWlasnie moja kochana simka Kasia skonczyla studia na wydziale biologi z ocena 5+ zakochala sie w Jozefie Kopytko (co za nazwa ale on byl juz w grze)teraz czekam az sie wyprowadzi i oni zamieszkaja razem i bede mili duzo dzieci na razie to tyle :D ;)
|
Te całe wydziały to jakiś pic na wodę :P. Tak naprawdę nie mają żadnego wpływu na dalszą karierę sima. Mój sim po biologii i simka po literaturze (obydwoje maksymalne wyróżnienie po studiach ;)) koszą kupę kasy, co jeden dzien zmieniaja prace :p aktualnie simka zajmuje sie okultyzmem, a sim jest artystą (obydwoje maksymalny szczebel kariery). Wiec w sumie te cale wydzialy to tak naprawde nic nie znacza :p. No, ale fajnie maja simy po studiach, bo wystarczy ze sie zatrudnia w jakiejs pracy i juz maja nagrode zawodowa ;P, oczywiscie, ajk maja odpowiednio rozwiniete umiejetnosci ;).
|
Ja często studiuję psychologię ;). Jestem na 3 roku xP
|
YoU
Jam mam wszystkie dodatki dwójki bo je ściągam. A tak propo wykładów to ja zawsze zapodaję Biologię no i wybieram Akademik ZAPIECEK lub ten który zbudowała Buziaki 4 you :*
|
No mi się podoba...
Ja lubie sktorstwo i chyba Fizyke... bo po tym sa fajnbe zawody. Ale lubie tez.... :con: nooo nie pamietam, ale co po tym mozna miec KrowoKwiat. ZAWALISTE MIałam !! B) Może połykac sasiadów. Juz mi zjadł paru :P
|
Od wczoraj mam NS. :) I wachalam sie na jaki wydzial wyslac Simke... wybieralam pomiedzy matma, fizyka (oba te przedmioty kocham :> scislowiec ze mnie :D), aktorstwem a psychologia. Wybralam psychologie... teraz jest po polowie 3 roku :> Z najlepszymi ocenami, of kors :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:58. |