![]() |
Cytat:
|
o rany ale super.....mam to zaklęcie ale jeszcze go nie wypróbowałam czekam na odpowiednią okazje az mi kotś podpadnie hi hi hi :lol:
|
Ja miałam jednego smoka (zielone jajo) i wykluł sie fioletowy i go "uwolniłam" on sobie rzesz jasna poszedł. Później kupiłam drugiego (zielone jajo) i wykluł sie złoty,
po jakimś czasie gdzieś z pół simowego dnia pokazała mu się w dymku kołyska z jajem myślałam że coś mu blokuje droge do kołyski, a on poprostu potrzebował przyjaciela!!!Gdy kupiłam kolejnego(znów zielone jajo i złote jajo)bawili sie razem i wszystko było O.K!!!!!!!!!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol: :P :P :P ^_^ ^_^ ^_^ :rolleyes: :rolleyes: :) :) :) |
fanie mam już 2 dorosłe smoki i one mają dziecko!!!! niemoge w tp uwierzyć ale kiedy miś razem ,,bawiły" to po jakimś czasie pokazała mi się kołyska ze smoczym jajem!!!!!
|
A czym karmisz dorosłe?
|
wow!!Były keidys pytanka czy smoki się rozmnazają:DFajnie musi byc,ale one urosly czyli czy sa wieksze??
|
Cytat:
|
Podobno smoki jedzą kwiatki, a mi żaden smok nie chciał zjeść kwiatków. Moje smoki jedzą żaby.
|
Niewiedzialam moje zadowlojają sie kwaitkami:D
Ale czy smoki dorlse są wyzsze!!?? |
oczywiście,że są wyższe!! są wysokość dziecka :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:03. |