![]() |
w dzielnicy showbiznesu prysznic jest odrazu gdzies :)
tam gdzie odnowa biologiczna :D |
:D Mój fanatyczny wielbiciel zabiera mi jedzenie z psich misek!!! To już przesada a jak dam kod na skasowanie go to za 5 minut wraca i żywię zwierzęta tylko łapówką bo on mi wszystko zabiera!!! Używał kiedyś waszego prysznica?? Mam go już dość!!!!!!!!! :wacko:
|
:blink: to jest wkurzjace policzkuje go wrzeszcze na niego a ten mi robi zdjecia no bez przesady zeby go sie na dluzej pozbyc trzeba na tej babce co jest ciagle zajea i chodzi z notesikiem wybrac opcje pozbodz sie fanatycznych wielbicieli :blink:
|
Mi nigdy nie zabierał jedzenia od psich misek.Widać żę fanatyczny wielbiciel to zwierzę. :D
|
A jak do mnie wlazł to poszedł do łóżka w którym spała Majka! :o
|
Mi nigdy nie zabrał jedzenia dla psa. Ale zato ukradł nagrodę !!!!!!!!!! To się niemieści w głowie. ;)
|
U mnie fanatyczny wielbiciel wszedł do domu simki (gwiazdy) i łaził za nia jakby w showbiznesie.Nawet jak szła się wykompać to wszedł za nią do łazienki.A najdziwniejsze było to że zaczął jej cykać zdjęcia i się podniecił bo zaczął tak skakać na swój fanatyczny sposób. ;) :huh: :blink: :wacko:
|
:D fanatyczny fan daje wam może czarne róze ??? :D Mi tak
|
a ja jestem zacofaniec i chce wiedzieć gdzie jest to coś co pozwala na nowe interakcje z fanatycznym "machosem"...........jaki on piekny ;)
|
Ja myslalem ze tej mendy fanatyka nie mozna sie pozbyc i ze jak juz raz przylazl to bedzie przylazil juz zawsze...Szczesliwie okazalo sie ze gdy moja simka zaprzyjaznila sie z pewna iloscia simow o nazwisku Każdy - fanatyk zniknal! I wreszcie nikt za moja simka nie lazi :D :D :D :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:24. |