![]() |
Gratulacje dla Wiedźmy za bardzo fajny cytat :lol: :lol: ! (Duchy moich Ćwirów odwiedzają codziennie [Jakie to macie liste wyżej])
|
U moich Ćwirow nie tylko odwiedzaja ich te duchy ktore wymieniles powyzej..
Ta dziewczynka nbazywa sie Batty..Mnie odwiedza wiecejosob u Ćwirow i kazdego zreszta odwiedza... Nie pisz posta pod postem.... Fajne opowiastki o zombi...Horrory..Chetnie bym cos opowiedziala...ale nie lubie horrorow... |
jaki cytat?!?! :blink: ja nie pisałam nic takiego!! (a może,skleroza nie boli...)
chyba że chodzi o "wiedżmę" bo ja jestem "wiedźma" :P :P aha i henryku nie pisz posta pod POSTEM!! nie czytałeś regulaminu?!jeżeli coś ci się przypomni , to od tego jest funkcja "edytuj" |
Buhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu............. Wszyscy się mnie uczepili :( :( Już kilka zedytowałem!
Moje Ćwiry chodzą jak głupki na ten cmentarz, wspominają zmarłych, i towarzystwo im leci w dół! http://www.komunizm.px.pl/galeria/flaga_zsrr_2.gif |
Henryk Cwir wszyscy sie ciebie uczepili bo piszesz duzo (niezawsze sensownych) postow i czesto piszesz post pod postem (i nabijasz <_< )
Skoro nie chcesz zeby im towarzystwo spadalo to poco ich wysylasz na cmentarz? :P |
Sprzedaj urny/nagrobki i masz spokój z duchami.
|
"już kilka zedytowałem!" - to ty nam łaskę robisz czy jak?
a "wszyscy się ciebie uczepili" bo świadomie łamiesz regulamin. a i jeszcze jedna prośba : pokaż mi gdzie ja napisałam że "duchy moich ćwirów odwiedzają codziennie" bo ja nc nie wiem o tym cytacie <_< |
Cytat:
Po drugie: Sami czasami zawalacie forum postami baaaardzo na temat, i WY NIE JESTEŚCIE JACYŚ NIEWINNI! :angry: Po trzecie: "wszyscy się ciebie uczepili" bo świadomie łamiesz regulamin. - A no jasne świadomie!!! Biore normalnie ten regulamin drukuje, przyklejam do deski i potem ją łamię... No a co? Po czwarte: NIKT INNY NIE ŁAMIE REGULAMINU TYLKO JA!!! NO A CO??? PRZECIEŻ ŚWIADOMIE ŁAMIE REGULAMIN!!!! --------------------------------------------------------------------------------------------- Hmm... Doro, ale ja tych nagrobków nie chce sprzedawać :( --------------------------------------------------------------------------------------------- Od teraz bardzo życzliwy dla wszystkich ''Świadomie NIEŁamiących regulaminu (Aha, bardzo ich dużo w tym temacie) Pozdrawia; [COLOR=red]Henryk Ćwir :lol: --------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.komunizm.px.pl/galeria/flaga_zsrr_2.gif |
Co do tych duchów Henryk ... U mnie jeszcze chodzi jakiś Cousin, Uncle i Aunty. W każdym bądź razie cała rodzinka w komplecie! :lol:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:05. |